Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz viperabácsi #54131 üzenetére

Azért szép dolog felemlegetni a marketing BS-t, mert még ha azt írod saját szemeddel láttad, akkor is tudjuk hogy működik a placebo hatás.
    BTW, a kolléga nem írta hogy "x"-et akar kiváltani, a hugica is hivatalosan megkapta az xbox logót. Ahogyan méret kategóriát sem jelölte meg mielőtt még valaki rárepülne. : O

A series "s" ténylegesen a fenti konfig teljesítményével vetekszik(hiába a +2 mag, ha egyszer nem minden használja ki), az adott game optimalizáltsága szerint hol az egyik hol pedig a másik fog nyerni, legyen ez bármilyen meglepő. ;)
    Az egyetlen ami kérdéses hogy ray tracingben melyik fog nyerni, de az én tippem hogy ez a PC, cserébe a nagyobb villamosenergia fogyasztásért.

#54132 Hanok

Milyen irányba szerelted fel a cpu ventit? Nem megoldás ha felülről lefelefújóra szereled, hogy a cpu bordáról távozó levegő elszelelje az SSD hőjét is?
    BTW én kihagytam azt a hőlapot, lehet hogy szétterjed a hő, de nem túl bordázott így nehezen tudja továbbadni...jobbnak találtam hogy a csipek közvetlenül érintkeznek a proci venti légáramával.
    Mondjuk Kingston A2000-es eleve nem forrófejű.

Egyébként hivatalosan az erősebb SSD-k üözemi hőfoktartománya 70 fokig terjed, ameddig még nem szabadna nagymértékű károsodást, sem pedig sebesség veszteséget elszenvednie. A gond hogy amit látsz hőmérséklet, nem biztos hogy nincs az adott nyákon ennél forróbb pont, ami már túllépheti az üzemi hőfokot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés