Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPeter87

őstag

válasz PROTRON #52252 üzenetére

Biztosan le tudná hűteni nagyobb igénybevétel alatt is, 35-50% között van a venti fordulat.
    Igazából lehet semmi értelme az egésznek, mert nagyobb terhelés soha nincs és nem hiszem, h túl sok lenne bárminek is tartósan a jelenlegi hőmérséklet (most ilyen 45-57 fok között ugrálnak a proci magok, leginkább 50 körül úgy, hogy bluestacks is megy egy kis szórakozás miatt), csak azért gondoltam rá, hogy jobb lenne kicsit hűvösebben tartani, mert elég pici a házikó és az alaplap alatti panel alatt van a vinyó (1TB WD Black, jelenleg 38 fokos és viszonylag hűvös van a lakásban) és az SSD (ez is 2,5", itt nem hiszem h valós a 30 fok, amit a HDS mutat) és azok ott nem nagyon kapnak levegőt, így minél hűvösebb a lap felső oldala, annál jobb a hátul lévőknek is.
    Állítva használom amúgy, így talán kicsivel jobb a levegő áramlása, mondjuk a rácsos részt félig betakarja a monitor..

#52253HookR

Az a kis fédarab pont nekiérne a ventinek, ha magasabb lenne benne, vagy esetleg ilyen fél mm-t kellene lereszelnem belőle, ha a magasabb Noctua kerülne bele. Ez biztosan nem okozna problémát és ha faragni kellene, az sem lenne számottevő változás a gyári állapothoz képest. Pure Wings 2 volt már rajta amúgy, attól a kis kiálló fémdarabtól elfért simán a bordán, viszont nem tudtam becsúsztatni a házba a fülektől, amikbe a kis fém pöckök belecsúsznak. Ezért jutott eszembe, hogy hátha ennyivel vékonyabbra tudnám venni a ventit.
    A venti felfogatásához a Pure Wings 2 esetén nem lenne probléma a csavar a kialakítása miatt, a Noctua esetén viszont valami más megoldás kellene mindenképp.

#52254Duracellm...

Hmm, erre nem gondoltam, hogy úgy hangosabb lehet. Veszek szerintem megint egy Pure Wings 2-t, aztán kipróbálom. Max eladom vagy lesz vele valami..
    Ránézek a turbóra és az órajelre is.
    Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés