- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speed® #48854 üzenetére
Közben átköltöztem a Hi-Grade házba, tettem még egy 14cm-es Noctua ventit a Kozuti-ra felülről, még a fordulatszámot is letekertem a hozzá kapott adapterrel, így konkrétan az egész alaplapot tudom hűteni
A hőfokok lementek, stabil és halk lett a motyó, talán a Gold tápnak van egy enyhe hangja. -
válasz
Speed® #48854 üzenetére
Amúgy közben rájöttem, hogy a Hyundai ezen házában szerintem egy ilyen EKL? hőcsöves lehetett, képet még nem találtam.de az nem járt hozzá, ezzel pont oda vezették el, hogy kapjon friss levegőt
Anno pár ilyen volt Hardveraprón, mármint ilyen hűtő, de most nem találok, lehet nem is EKL volt.
Szerencsémre van itthon Hi-Grade ilyen lapos ház, ami rendesen ki van vágva -
válasz
Speed® #48854 üzenetére
Igen, gyanúsan az a baj, hogy felette nem perforált a házikó
Így nincs friss luft, marad a moddingolás
Passzívan sajna nem fog menni, a TFX Gold táp ma került be, de enyhe hangja ennek is lett.
Rádobtam a Swif2-est ,de szerencsétlennek nincs honnan levegőt szívnia.
Megnézem majd a másik házikót itthon annak hátha jobb a levegőáramlása.
Még a B150-es lapot kéne valami alulfeszelésre rávenni, de még azt se tudom hogy a Long Power limitet mire állítsam AUTO helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged