- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
nagynorbi #10042 üzenetére
Az AIDA64 tud naplózni html vagy csv fájlba (vagy akár mindkettőbe egyszerre). A Fájl -> Beállítások -> Naplózás menüpontban tudod beállítani. Nem csak hőmérsékletet tud hanem órajeleket, feszültségeket, kihasználtságot, stb is.
Én is boldog karácsonyt kívánok minden PH!-snak és főleg minden mini-ITX-esnek
-
SQX_Barto
addikt
válasz
nagynorbi #10042 üzenetére
Hogy a slotoknak a kivágásat alaplaphoz való viszonyát lássam. Kokira azt értettem, hogy bármi ami két slotos vga, akár szar, akár hűtés nélkül, csak a takarólemezei, meg a nyák csatlakozója meglegyen (az se baj ha meg van égve furkálva, vagdosva)
Köszi a véleményt, azértCorsairnek szidták a ventijét, azért is vettem már előre Arctic Cooling PWM-et. Bár két 80asat is vettem, azokból egyik lehet nem fog elférni sem, majd még kiderül...
Olyan létezik, hogy a Silverstone SFX táphoz nem adnak tápcsatit? Mert nem kaptam, eladó válasza, "Tudtommal nem jár hozzá tápkábel"
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Plazma TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xbox Series X|S
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest