- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
andree04 #47935 üzenetére
Meg még +30k mire a nevedre kerül ha hivatalos akarsz lenni. Csatlakozom az előttem szólókhoz,nincs normális alkatrész,állandóan széthullik. Ha nem tudod magadnak csinálni ne cserélj.15 éve javítottam ilyeneket,de már akkor sem lehetett normális alkatrészt kapni. Kimész lakott területen kívülre,befúj egy kis szembe szél és nem bír menni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
andree04 #47935 üzenetére
Bennem is felmerült hajdanán a kis ETZ beszerzése (az ára miatt), de ha Totalbike-on visszaolvasol az MZ-s fórumban pár hónapot (én anno az egészet végig olvastam!), akkor láthatod, hogy a tulajok nem motoroznak, hanem szerelnek, gányolnak és szívnak a hasznavehetetlen utángyártott alkatrészekkel. Nem nagy biznisz, ráadásul - ha egyáltalán megy - a gatyádat is lezabálja benzinből. Nem ajánlott vétel, de ettől függetlenül még lehet szerencséd.
Öreg, echte japán 125-ös váltós motort keress, ezek ugyan 200-250 ezer Ft-nál kezdődnek, de rendszeres karbantartás mellett nem is lesz vele gondod sohasem. Yamaha SR, YBR, Suzuki TUX vagy GN, Honda CG, stb. Ne csak a Használtautón nézz szét, hanem a Képesmotoron is!
Szerk: Olvass el pár ETZ-s népítéletet is!
-
huszi.gyb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest