Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Criton

veterán

válasz DigitXT #22962 üzenetére

Csak megnyugtatlak, hogy hétvégén sem jobb a helyzet(sőt néha rosszabb), a bejáratást sajnos itt a fővárosban nem lehet megcsinálni, vidéken tuti működik. Mutass valakit aki 1000km-et elmegy 30/45km/h sebességgel, és ha van rá mód nem veteti ki a fojtást idő előtt:F
    Szerinted kocsik esetében is, hányan veszik figyelembe, hogy neked a vasat be kell járatni:F Mindenki lesz*rja, és kétlem, hogy 50el mész 70++ tábláknál, csak hogy óvd.

Olyan jó, hogy mai napig a "BEJÁRATÁS" címszó alatt annyira de annyira megoszlik az emberek véleménye.

Nagy motoros ismerőseim , értem itt 500ccm++ felettiek is kiröhögtek, hogy robogónál mi a reteknek az 1000km:F Kocsinál és nagy motornál még igen, de egy ilyen kis motor esetében nem értik.

Többen mondták, hogy a jó bejáratás az, hogy 30km/h val menj max., ne húzd annyira stb.. Nos ilyen sebességgel fixivel mentem. Sokak szerint a motor a későbbiekben ilyen lassú használat mellett nem lesz erős, sőőőt, és ez igaz kocsinál is.

Valamint hétvégén is mehetsz olyan helyekre ahol brutál emelkedő van, és ha nem húzod neki egy kicsit, akkor hogy is mész fel rajta, feltolod hogy ne erőltesd meg a motort:F

A bolt egy szóval nem mondta, hogyan használjam, 1000szervízt mondták, meg hogy akkor kiveszik a fojtást.

Ha kell akkor tartom a 30as tempót, de akkor megyek a járdán bicikli sávban, bár akkor a bicajosokat fogom feltartani.

Mint ahogy jozsi252-nek meg többeknek már bőven 1000es szerviz előtt kivették a fojtást egy szóval nem mondták, hogy ne pörgessék és a garancia is megmaradt, és ez nem csak a Motowellnél.

Egy szóval sem mondtam, hogy a motor csirke, bőven érezni benne az erőt, de az elektronika nem engedi tovább.

A kételyek azért vannak bennem, mert ugye elég keményen 50-50%ban megoszlik a bejáratás fogalma...egyszer ezt mondják, egyszer azt....

Valamint többet leszóltatok, hogy ez nem tiltás, hanem fojtás, a tiltásig el sem jut a fojtás miatt :U

Új hozzászólás Aktív témák