Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor megpróbálkozom az ELKO-k helyett tantál kondikat tenni.
Valóban nem lesz korszerűbb, de:
a.) Még most is gyártják ugyanazon modellt. Sőt, én anno, kb. 10 éve 20 eFt-ért vettem, és az árukeresőn most is a legolcsóbb ár (szállítással együtt 17,5 eFt). Hol is vannak más, alacsonyabb szintű márkák routereinek árai ennyi idő távlatában? A béke segge alatt, ráadásul nem is gyártják már őket. Tudomásom szerint ennek is már réfen le akartak állni a gyártásával, de akkora volt (van) az érdeklődés iránta, hogy meghagyták a palettán.
b.) Nagyon megbízható.
c.) Linksys = Cisco home user kategória. Szerintem az otthonra a beszerezhető legnívósabb márka.
d.) Nincs szükségem bővebb funkciókra. A Wi-Fi-n az 54 Mbps sebesség több, mint elég. (Még az internetszolgáltató sem ad ennyit.)
e.) a több évtized elvárás egy elektronikai eszköznél nyilván túlzás (lásd smile
) de szerintem most, és még jó pár évig még mindig minőségibb megoldás ez a router a kicserélt kondikkal, mint egy gyengébb márka mondjuk 5000 Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de szerintem most, és még jó pár évig még mindig minőségibb megoldás ez a router a kicserélt kondikkal, mint egy gyengébb márka mondjuk 5000 Ft-ért.