- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Xamaya
csendes tag
Kis szünet után újra üdvözlök Mindenkit, aki esetleg érdeklődne felőlem!
... Most csupa összevisszaság minden, én magam is. Fogalmam sincs, hogy mi hogy lenne helyes, mi hogy lenne jó és egyben kellmes ... Utálom a bonyodalmakat, illetve azt, hogy nem tudom úgy kezelni őket, ahogy kellene. Tudom, hogy sokkal egyszerűbb is lehetne az egész életem, de nekem mindig az kell amit nehéz, vagy lehetetlenség megvalósítani. ♥ * Bob Marley - Fussin' & Fightning * ♥
Nem tudok gondolkodni normálisan, végülis sosem tudtam igazán. (csak reménykedtem benne hogy talán jó döntéseim vannak.) De tulajdonképpen ma rájöttem, hogy eddigi kis életemben ahány jónak mondható komolyabb döntést hoztam, azt nehéz lenne két kezemen összeszámolni. :[ Egyre jobban úgy érzem, hogy amit kívántam, amikor elfújtam a szülinapi-torámat, sohasem fog tejesülni. Pedig az emberek 95%-ának ez egy teljesen természetes dolog. Nekem meg csak egy nagy álom.
Bárcsak tudhatnám, hogy mivel érdemeltem ki ezt a sok szerencsétleséget, bárcsak tudhatnám, hogy miért nem tudok egyszer végre erős lenni, és megvalósítani amit akarok. Szörnyen érzem magam, mást nem tudok most mondani.
Remélem rendbejönnek a dolgok, bár ennek jelenleg kicsi a valószínűsége, de én csak mosolygok, még ha fáj is, és küzdök.
Bárcsak velem lehetne ♥ Mama ♥. Ő tudna segíteni, de mostmár magamtól kell megpróbáli boldogulni. Igyekszem. Próbálkozom.Legyenek szebb napjaitok, mint nekem!
Tschüß!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest