- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Xamaya
csendes tag
Sziasztok! =)
Ismét vége a hétvégének, én meg már megint várom a következőt... Különös volt ez a két nap, meg pihentető is. Tök jó, hogy ezen a héten nem lesz semmi túlságosan megeröltető dolgozat, úghogy végre kikapcsolódhattam egy kicsit.
Könnyebbnek érzem magam, mindenféle tekintetben. Először is talán azért mert megszabadultam attól a sok bonyolult gondolattól ami a fejecskémet meg a szívemet nyomta, meg három kilótól, ami azért egészen jó dolog, és így mostmár egészen elvagyok az 53 kilómmal!
Ma reggel újrahangoltam a gitárt, most nagyon szépen és tisztán szól, úgyhogy egy ideig lesz mivel sokkolni esténként anyát!
Délután megcsinálgattam a maradék házikat, meg a földrajz tételekkel szenvedtem kicsit, aztán meg MSN. =)Szeretek Vele beszélgetni, szeretem a gondolatait, a stílusát. Annyi sok hasonlóság van bennünk... Még így is, hogy nem is láttam még egyszer sem, úgy érzem, mintha ezer éve ismerném.
Remélem, hogy minél előbb sikerül majd megszervezni egy jó kis sétálós-beszélgetős találkát, kíváncsi vagyok Rá, a mosolyára.
Mára ennyi, más nem nagyon jut az eszembe. (Nem akarok holnap hatkor kelni) =(
Legyen szép estétek, a hétfőhöz pedig mindenkinek kitartást kívánok! :]
Pápá!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest