Hirdetés

Aktív témák

• Cy-clone

csendes tag

Hahó,,, még élek :)

Ma voltam kardiológusnál, azonnal demonstrálni is tudtam mennyire dagad be a lábam ... most a sok várakozástól... annyira kényelmetlenek ezek a műanyagszékek...
    Fél tízre volt időpontom - de csak fél kettőkor borulhattam le a főorvos úr szentsége előtt hozsannázva... (naggyon jó pasi egyébként, úgyhogy tök gáz volt ennek tudatában egy szál semmiben flangálni... )

Kiderült hogy ami kardiológiai szempontból problém(ácsk)a az nem okozhatja a dagadásomat.. mindjárt csináltak is egy pajzsmirigy-vizsgálatot, vérvétel miegymás.... két hét múlva eredmény...addig meg hadd dagadjak :U

Nővérkémhez nem jutottam el ma, pedig terveztem hogy dokizás után elugrom hozzá - de hát olyan hosszúra nyúlt ez az egész hogy már nem fért volna bele... pedig olyan cuki göncöket vettem a kisbabának :)) hiába - nem bírom megállni, ajándékot venni szeretek a legjobban.

Remélem holnap elmegyünk az arborétumba, még most amíg virágzás van... :K ja, és maradt még két ablakom amit le kellene mosnom :O a CD polcra pedig jobb ha nem is gondolok... nagy lelkierőt kíván...

Mantra a hétvégére: Imádok ablakot pucolni... imádok ablakot pucolni, annál már csak a CD-ket szeretem jobban letakarítani ... ommmmm

Gyönyörű estét mindenkinek! :DD

Aktív témák