Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Cy-clone
csendes tag
Hahó,,, még élek

Ma voltam kardiológusnál, azonnal demonstrálni is tudtam mennyire dagad be a lábam ... most a sok várakozástól... annyira kényelmetlenek ezek a műanyagszékek...
Fél tízre volt időpontom - de csak fél kettőkor borulhattam le a főorvos úr szentsége előtt hozsannázva... (naggyon jó pasi egyébként, úgyhogy tök gáz volt ennek tudatában egy szál semmiben flangálni... )Kiderült hogy ami kardiológiai szempontból problém(ácsk)a az nem okozhatja a dagadásomat.. mindjárt csináltak is egy pajzsmirigy-vizsgálatot, vérvétel miegymás.... két hét múlva eredmény...addig meg hadd dagadjak

Nővérkémhez nem jutottam el ma, pedig terveztem hogy dokizás után elugrom hozzá - de hát olyan hosszúra nyúlt ez az egész hogy már nem fért volna bele... pedig olyan cuki göncöket vettem a kisbabának
hiába - nem bírom megállni, ajándékot venni szeretek a legjobban.Remélem holnap elmegyünk az arborétumba, még most amíg virágzás van...
ja, és maradt még két ablakom amit le kellene mosnom
a CD polcra pedig jobb ha nem is gondolok... nagy lelkierőt kíván...Mantra a hétvégére: Imádok ablakot pucolni... imádok ablakot pucolni, annál már csak a CD-ket szeretem jobban letakarítani ... ommmmm
Gyönyörű estét mindenkinek!

Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hiába - nem bírom megállni, ajándékot venni szeretek a legjobban.
ja, és maradt még két ablakom amit le kellene mosnom
a CD polcra pedig jobb ha nem is gondolok... nagy lelkierőt kíván...