Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeidaniii
csendes tag
Én 3 hete dobtam fel a gépre, amikor egy teljesen random videót találtam róla.
Először egy nem legál verziót próbáltam, miután "teljesen" megbizonyosodtam róla, hogy nem káros, mivel valljuk be.. elég gyanúsnak tűnt a progi.
Aztán alapvetően meggyőzött, így megvettem. Még bármikor jó lehet.
Nem tudom januárban milyen volt, de gyanús hogy azóta ezerszer jobban működik, főleg a most megjelent 2.0.Véleményem szerint igenis egy elég hasznos program főleg akinek eléggé gatya a gépe, és nem kompetitív, gyors mozgású játékokra haszálná. 30-40FPS-nél az egér inputlag eléggé érezhető, bár az új 2.0-t még nem próbáltam, miszerint már 30/40FPS-nél sokkal jobban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ennek főleg a GeForce és Arc VGA-k tulajdonosai örülhetnek, hiszen számukra nincs meghajtóból működő alternatíva.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest