- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na én meguntam a szarakodást a BSD rendszerekkel, miután FreeBSD fórumon előadták nekem, hogy nincs szükségem CUDA-ra, tensorflow-ra meg 10Gbps helyi hálóra, mert hát ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. Az sem igazán jött be, hogy egy külön tortúra, amíg rájön az ember, hogy melyik drivert hogyan kell feltenni, hogy egyáltalán bootoljon a rendszer és egy KDE felmenjen, de ez felett még azért át tudok siklani, mert egyszer kell beletanulni. Amit még hiányoltam az az adaptive sync, elvileg a 13-astól lesz benne az is, de nem várom meg, mert 3 hónap alatt kellene összeszórnom egy szakdolgozatot tensorflow-al. Elvileg március vége fele lesz majd a 13.0 release. [link] Megyek körülnézek Linuxok terén is, hátha van valami használható systemd mentes, aminek nincs gondja az adaptive sync-el és a CUDA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- BMW topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest