- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na én meguntam a szarakodást a BSD rendszerekkel, miután FreeBSD fórumon előadták nekem, hogy nincs szükségem CUDA-ra, tensorflow-ra meg 10Gbps helyi hálóra, mert hát ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. Az sem igazán jött be, hogy egy külön tortúra, amíg rájön az ember, hogy melyik drivert hogyan kell feltenni, hogy egyáltalán bootoljon a rendszer és egy KDE felmenjen, de ez felett még azért át tudok siklani, mert egyszer kell beletanulni. Amit még hiányoltam az az adaptive sync, elvileg a 13-astól lesz benne az is, de nem várom meg, mert 3 hónap alatt kellene összeszórnom egy szakdolgozatot tensorflow-al. Elvileg március vége fele lesz majd a 13.0 release. [link] Megyek körülnézek Linuxok terén is, hátha van valami használható systemd mentes, aminek nincs gondja az adaptive sync-el és a CUDA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest