Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Na én meguntam a szarakodást a BSD rendszerekkel, miután FreeBSD fórumon előadták nekem, hogy nincs szükségem CUDA-ra, tensorflow-ra meg 10Gbps helyi hálóra, mert hát ők jobban tudják, hogy mire van szükségem. Az sem igazán jött be, hogy egy külön tortúra, amíg rájön az ember, hogy melyik drivert hogyan kell feltenni, hogy egyáltalán bootoljon a rendszer és egy KDE felmenjen, de ez felett még azért át tudok siklani, mert egyszer kell beletanulni. Amit még hiányoltam az az adaptive sync, elvileg a 13-astól lesz benne az is, de nem várom meg, mert 3 hónap alatt kellene összeszórnom egy szakdolgozatot tensorflow-al. Elvileg március vége fele lesz majd a 13.0 release. [link] Megyek körülnézek Linuxok terén is, hátha van valami használható systemd mentes, aminek nincs gondja az adaptive sync-el és a CUDA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest