Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem tudom milyen állapotban van. A levlistát követtem egy darabig, de túl sok volt a nyüzsgés rajta, és semmit nem értettem abból, amit írtak, úgyhogy inkább lemondtam. Jobban jársz szerintem most a 12.1-STABLE-el, ha nincsenek különleges igényeid, utána meg ha kijön a 13.0-STABLE, akkor arra át lehet állni majd. Nem tudom, hogy a gyakorlatban ez mivel jár. A kernelt biztosan cserélni kell, meg gondolom egy csomó CLI-s eszközt is, ami a régi kernelhez való. Arra tippelek, hogy az egészet újra kell tenni telepítővel, nem csak egy kernel upgrade parancs lesz, de nincs vele tapasztalatom. Elvileg megoldható, hogy ne kelljen, gondolom a ports tree-nek itt lesz szerepe, hogy mindent újra lehet fordítani forrásból az új kernelre, de amíg nincs egy stabil rendszerem, amire azt mondom, hogy ez lesz a továbbiakban a gépen, addig nem is nagyon akarok ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest