Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz enormous #44430 üzenetére
KÖSZI
1valami tűnt fel. Bexarás ez a gts250. jobban utánnaolvashattam volna a dolgoknak....sokkal olcsóbban megúsztam volna egy jó VGA-t.8800gts->980gtx->gts250
úgy látszik azért nem szimpla névváltás volt,ha oc-val hozza a gtx280 szintjét
nem is értem hogy nem fogy el jobban nagy felbontásban....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Alpachino #44432 üzenetére
2 éves a teszt.
Az ATInál buták a programozók,és köztudott,hogy sokat gyorsulnak a kártyáik a driverekkel...
Ne fogalmazz ilyen élesen,hogy másnak nincs igaza,miközben neked nincs igazad.
A két kártya 1súlycsoport.Más-más játékokban jobb az egyik a másiknál.
De úgy általában,amugy se hiszem hogy bárki észrevesz 2-3fps különbséget....
Szóval óvatosabban kéne fogalmaznod őstag létedre...(sőt. sztem a 3870 így manapság akár gyorsabb is lehet,mert fejlettebb,de mivel nincs erről konkrétumom,így ez csak vélemény )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz pechman8 #44317 üzenetére
Jó kis kártya a GTX260. Nekem egy Palit Sonic verzió van,ugyanolyan hűtéssel mint a tiéd.
Nekem megy 700/1510/2200ban. nagyon jó. Bár azóta megláttam mit tud egy gts250 széttuningolva.....
Az tényleg butaság hogy gyorsabb a 4870nél,de sztem jobb. (kevésbé hullámzó fps,kiforrattab driverek,ect)[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Alpachino #44438 üzenetére
Azt se tudom ki a "védencem".
Butaságot írtál,hogy a 9600gt "VERI" a 3870-et.
Így gondoltam ha már te ilyen szépen helyrerakod a kollégát,akkor téged is illik.
Szóval én csak arra írtam,hogy a 9600gt veri a 3870et.De majd megerősítenek kollégák,hogy így 2010ben már legalább egálban van a 2kártyaPeace
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hát kb mindegy melyiket veszed meg.
attól fögg mivel játszol.
Nvidiából szvsz elég a gtx260+. azt bőven elég tuningolgatni.
gtx275-280 szvsz nem éri meg a felárat.(650es gpuval kb egy szinten van a gtx280-al a gtx260+)A 4890 a leggyorsabb ahogy olvasni szoktam,de sokaknál laggol vagy mifene
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Nem nincs igaza.
Legalábbis engem felmérgelt,hogy egyből lehülyézi a másikat(burkoltan)
És megkérdőjelezi tudását,majd be is oltja hogy nem elég jó a PH-ra....Majd rögtön ő is ír egy BUTASÁGOT. én direkt használtam ezt,mert ez nem sértő.Legalábbis számomra nem lenne az.
Szóval a 3870 mint ahogy te is írtad van ahol erősebb,van ahol gyengébb a 9600gt-nél.És én is effélét írtam . De ő azt állította,hogy ERŐSEBB a 9600gt.Szóval végülis csak apróság,de muszáj volt nekem is kötekednem, hamár szegény kollégát így "megtiporta".......Na de elég az offból. Ha inteligens akkor elfogadja a kritikát,és jobban odafigyel milyen "hangenmben" ír.Ha meg nem,akkor majd flamelhetünk...bár abban nem fogok részt venni.Utálom ha teleszemetelnek egy topikot.
The End
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz zozoka43 #44467 üzenetére
Így jó ahogy van a géped
Esetleg beszerezhetsz egy 7800/7900gtx-et,ahhoz talán elég a géped, de én nem babrálgatnám a gépet.hisz a mai játékokhoz ugyanúgy karcsúcska, az meg nem túl izgi ha 3-4 éves játékok 30 helyett 40-45 fpssel futnak. persze ha ez a cél akkor talán érdemes váltanod.
Sajna ma már minimum 2gb ram, és a 2magos proci.
Jöjjön a közhely: gyűjts egy vadiúj gépre. . De az az előnyöd megvan hogy már I7/ddr3 alapokra építhetszHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz zozoka43 #44470 üzenetére
8600gt is jó választás
Kb 7900gtx szintje,csak kisebb fogyi/melegedés.Bár aggályaim vannak mire elég a procid. meg az 1giga ram se vmi sok. Csodákat ne várj,de megérheti a befektetés. (az megint más kérdés el tudod e egyáltalán adni a 7600at... )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest