Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz AMD Power #30550 üzenetére
A 3650es lassabb mint a jelenlegi 2600XTd ;p A 3850es a gyorsabb ~2x.
4670es garimentesen 12ért..nem rossz vétel, ha nem döglik meg 1 éven belül..
Egyébként garis példányokat is találhatsz 14 körül-alatt..
Hovatovább ha hosszútávon gondolkodsz, Sapphire 4830/512MB, ütős kártya ;pHoppsz, látom már írták. No mindegy, ismétlés a tudás anyja vagymi
De tényleg, annyira jó árban van és úgy megy (4670x1.5 kb.), hogy nem igazán tudunk mást ajánlani jelenleg..persze ha elegendő a 4650/4670 ereje, akkor lehet spórolni egy kis zsét. 4670ből a GDDR4es Sapphirenak kussos a hűtője, de 17 alatt nem igazán láttam..[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
válasz AMD Power #30553 üzenetére
Én is arról beszélek, amit philoxenia linkelt. A 3650-et meg ne vedd, mert az lényegében a te kártyád, kicsit ráncfelvarrva.
Szerintem a 2 év gari megér ~1500Ft-ot, úgyhogy én inkább a bolti 4650-et javaslom a gari nélküli 4670-nel szemben.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
pH érték
aktív tag
Szerintetek a Vapor X vagy a Toxic a jobb? 4850-ről lenne szó.
-
zedok
őstag
Hello! Tudnátok ajánlani nekem AGP-s videokarit, max 20ezer ft értékben?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Borify Péter
aktív tag
új videókártyát szeretnék?
mit ajánlatok? -
Neoteric
addikt
-
RootRulez
félisten
Lehet hülyeségnek tűnik, de hosszas próbálgatások során rájöttem, hogy AGP-s karira ma már max 5-6 ezret szabad szánni, az is egy 6600GT vagy kicsit drágábbért egy 7600as legyen, volt X800asom is anno, de csalódnom kellett benne, bitang erős tény, de sokminden már nem indul el vele, ami 6600ason gond nélkül indult ATI párti vagyok. Ha rászánnál 20K-t lehet jopbb lenne kis plusz pénzér átnyergelni PCI-E-re. Tudom nehéz, de előbb utóbb. De ha mindenképp ragaszkodsz egy erős AGP-s karira, akkor HD3850 az a teteje és kijön 20 ezerből, pl itt
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
fradi81
veterán
üdv.
Videókártyát mennyire biztonságos kemény papírral+bubis fóliával kibélelt borítékban elküldeni?[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
zedok
őstag
válasz RootRulez #30576 üzenetére
Értem és mit szóltok mondjuk egy MSI 945GCM478-L alaplaphoz? Ez kezeli a PCI-E-t de sajna ddr2 kell hozzá, de talán jobban megéri, no nem pénzben És akkor ehhez milyen PCI-es videokarit ajánlani esetleg? max 20ezer amúgy POWERCOLOR PCIE HD4670 PCS 512MB DDR3 128bit ehhez mit szóltok? 17 ezer plusz az apró Am mért vannak ekkora árkülönbségek a más-más márka által legyártott kártyák között?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz fradi81 #30573 üzenetére
Annyira, hogy inkább antisztatik zacsi+szivacs kétoldalról+kisebb doboz kombóban ajánlott..ha 500g felett van a súly, akkor standard csomagként (1k).
zedok
Szerintem felejtsd el az ilyen félmegoldásokat ha már így adódott.
Nézz egy G31M-S2L vagy hasonló lapot és egy E21x0 procit, mellé 2x1GB sima 800as RAMot. Ez így összesen <25 és működőképes gép, az integrált VGAval. A jelenlegi még működő cuccaidat eladva pedig vehetsz valami kultúrált vidkarit (2600XT/HD4670 pl.) 10-15 körül. P4, meg AGP meg hasonlók..pénzkidobás, semmit sem érnek és semmire sem jók szinte már manapság. -
fekeandras
őstag
Ebbe maximum egy HD2600XT-t vagy 8600GTS-t raknék, 2x1GB/800 ddr2 társaságában.Ennél nagyobb videókártyát s478 3,4Ghz P4 proci mellé is teljesen felesleges tenni.Pénzkidobás.(szerintem)
Kifejtés: Az általad említett alaplap 12-13e forint.Egy új G31-es asrock 8800forint.Ami kezeli az összes létező s 775procit CeleronD 347 felett.Abba belenyomsz 2Gb nevetséges árú DDR2 memóriát (használtan 5-6k az aprón) + egy bármilyen Conroe magos procit.(E2140 8k -nál kezdődik itt az aprón).Rakj mellé egy X1900GT/XT videókártyát (9-10k az aprón) és akár a frissen kijött játékokat is megkockáztathatod.
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
válasz fekeandras #30580 üzenetére
a proci csak 2,8as :S vagy akkor valami komplett gépcsere 40ezerért? ami kéne:
alaplap
táp
proci
videokari
memória[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Hajjaj...
Táp: FSP ATX-350PNF: 6,5k / új (ezen ne spórolj!)
Lap: ASRock G31M-S: 8,8k / új
Cpu: E1xxx vagy E21xxx 9k körül / használt (többnyire hűtővel együtt adják)
Ram: 2x 1Gb/800 6k körül / használt. (7,5k új)
Vga: X1900GT 8-9k tól / használt.Ez így pont kijön 40ből a s478-as borzalmat meg felejtsd el.
-
zedok
őstag
válasz fekeandras #30582 üzenetére
És ez az opció:
GIGABYTE GA-G31M-ES2L
Kingmax DDR2 1066MHz 2048MB
Intel Pentium Dual Core E5200(2,5GHz)
codegen 400w atx
Ez eddig 36ezer magyartallér..Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
fekeandras
őstag
Videókártyát a megmaradt alkatrészek kiárulásából vennéd?
A codegent felejtsd el.Egy nagy szar!
Az E5200 jó ár/értékű proci.
Az alaplap is jobb mint az asrock.Vagy ha nem is jobb de +1 év gari jár hozzá.
Ramból felesleges 1066-ost venni.Bőven megteszi a 800-as is.Bár tuningnál talán jobb ha 1066os van benne.De ezt a nálam jobban hozzáértők majd megmondják.
E mellé nem túlzás akár egy HD4830 sem.de ha nem akarsz rászánni annyit akkor HD4670 (gddr4) is megteszi.A döntés a tiéd.
mod: de a minőségi tápon ne spórolj.Ciki mikor a 3000ft-os vargáné táp miatt füstöl le mondjuk egy 12k-s lap meg egy 20k-s vga.Erre nem vonatkozik a gari csak ha komplett számtech üzletben összerakott és lepombált gépet veszel.Akkor is nélkülöznöd kell a gépedet hosszú hetekig.Ér ennyit, hogy a tápon megspórolsz 4k-t?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én ezt raktam havernak, a ramjai eladás után 38K-ba lesz neki, de a procihűtőn, a ramon, a gépházon lehet még spórolni. A tápon NEM.
A Codegent meg felejtsd el. Kivéve ha tűzijátékra utazol.
MOD:
Pont a link maradt ki.
(#30584) fekeandras: Jéé, pont ugyanazt írtuk a Codegenről... Miért lehet ez?[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vzsryl
nagyúr
Kodegány helyett: FSP 350-400 PNR/PNF/CRG vagy Chicony Hipro 350-400. Ezekben van védelem és mind 5-8k között kapható.
(#30584) fekeandras: Az E5200 is és a G31-es lap is FSB wallos, tehát bőven elég a 800-as Ram.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
YAKEN
aktív tag
Döntöttem. Ati 4870 lesz, de csak 512mb anyagiak miatt. Én speciel 1680x1050es felbontáson játszom. Ugye azért még nem nagyon kell az 1gb ide?
Azért a 2xAA megkövetelem. -
tzsolesz
nagyúr
Mennyi az 512MB-os verzió? Mert itt van 41K-ért 1Gb-os.PCX Webáruház .
Sőt, még OC-és is.[ Szerkesztve ]
-
-
bartucc
addikt
Sztem is 1gb, az a kártya ki tudja már használni, szval megéri, főleg ebben a kategóriában, ahol %-osan nem sok ráfizetés, viszont később élsimítás jobban csökkenti a teljesítményt az 512-es verziónál.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
8nemesis8
veterán
Fórumon keress véleményt róla, de hatalmas szívás onnan venni bármit, nem biztos, hogy megkapod ,de ha meg is kapod, akkor meg plusszba kiszámláznak ilyen.olyan díjat.
Nem kockáztatnám meg.
Ha nincs pénzed vegyél 4850et, de szerintem butaság lenne Pixmániától rendelni, egyszer én is gonodlkoztam rajta, csak utána kell olvasni és gyorsan átgondolod te is ezt a dolgot.
Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.