Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok, már igencsak elkelne egy gépfelújítás, de a legminimálisabb kiadás mellett szeretném ezt megvalósítani ( hd filmre, játékra kell ).
Ár/érték arányban úgy tűnt, hogy talán a radeon 4850 1 GB a legjobb választás ( GIGABYTE EP31-DS3L alaplapba ). A gyári hűtőt cserélném 900 cu-ra és tekerném is 5V-re, elég lehet neki? Kell az 1 GB vagy elég 512 ?Utálom, ha süvít akár egy venti is.
Ahogy nézegettem a termékeket elég sokban csak s-videó kimenet van. Nekem mindenképpen hdmi-s kéne. Miért nem rakják alapból rá ezt az alapnak számító kimenetet?
Köszönöm előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
P100
senior tag
válasz LanyUs #31152 üzenetére
Most vettem HD3850-et és ahhoz adtak egy HDMI csatlakozót, amit a DVI-re kell dugni és máris lehet hozzácsatlakoztatni HDMI-t. A HD3850 szaggatás nélkül visz bármilyen HD filmet.
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
8nemesis8
veterán
-
bartucc
addikt
válasz monti20 #31148 üzenetére
Nem csak neked, mindenkinek. HD 4730 nem azért nem ajánlott, mert lassabb a 4830-nál. Hanem mert ott vigyorog rajta két 6pin-es csati, ami már behatárolja fogyasztás terén. Min. annyit eszik mint egy 4850, de még többet is, hála a GDDR5-nek. Egyszerűen annyit fogyaszt, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Gondolom 23-24k-s vga miatt senki nem akar 20k-s tápot venni....
LanyUs: ha ár/érték kell, Sapphire 4850 Sapphire edition. Ennél a kártyánál értelmetlen az 1Gb vram.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
monti20
tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Akkor HD4830 lesz a nyerő.
NeSszeeeE!!!!! :)
-
kriszbon
őstag
válasz 8nemesis8 #31158 üzenetére
Aztán miért is nem lehet ajánlani 3850-et játékhoz Persze nem mindegyikhez alkalmas, csak kompromisszumokkal, meg felbontástól is függ. De hidd el hogy meghúzva elég erős kártya az még a mai napig is! Nehogymá csak filmnézésre
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Pepe78
őstag
SApphire 4850 512 mb Dual slot és a Vapor-X hűtés között mekkora a zaj és hőmérséklet különbség?
-
félisten
A GTA4 erősen CPU függő, 3-4 mag kéne neki.
(#31161) kriszbon: Nem rossz kari a 3850, de azért manapság már csak tényleg alacsony felbontáson jó.
(#31162) Pepe78: A dual slot-ot nem tudom hány fokos, de a Vapor-x olyan 60-65 fok load.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült elpasszolnom a 8600GT-t, így jöhet a z új vga keresése. Még mindig vacillálok a HD 4650 és a HD 4670 között. Tudtok ajánlani olyat mindkettőből, ami passzív hűtéssel rendelkezik? Esetleg olyan boltot, ahol olcsón lehet ilyet kapni?
Előre is köszi.üdv.
-
YAKEN
aktív tag
Aki akar olcsón Gigabyte 4870et az nézzen be az ACOMP-ba...
Mondjuk én nem ismerem ezt a boltot.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz D1Rect #31163 üzenetére
Tudom hogy mennyit tud az a kártya(volt nekem is), és írtam is a felbontást meg a kompromisszumokat. De ennyire kategórikusan kijelenteni hogy játékra ne, az azért túlzás, mert akkor ne ajánljuk ezután a 4670, 9600gt, 3870->3850 húzva közül egyiket se mert kb 1 szintet tudnak
Mod: (#31167): Igen tudom mit írt, azt hogy HD filmhez és játékhoz, és hogy 4850-et nézett ki. Viszont én nem azt írtam hogy őneki kell azt ajánlani, csak arra reagáltam amit írtál, hogy 3850-et, játékra ne. Vagy ennyire félreérthető voltam[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz D1Rect #31174 üzenetére
Nem te írtad hogy játékra ne ajánljunk 3850-et az igaz, és nem is rád értettem, de egyik Hsz-ra megy 1 tőlem, te írsz nekem, én vissza neked, de egyáltalán nem rád értettem azt. Úgy látszik ma nagyon rosszul fogalmazom meg a dolgokat és félreérthető
-
mortimer06
csendes tag
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy melyik kari a jobb. egy tuningolt 9600gt vagy egy alap 9800gt?előre is kössz!
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Új számítógépet fogok vásárolni. A kérdésem, hogy érdemes lenne-e 2 db. Sapphire HD4850 vapor-x editont venni és összekötni crossfire-be, vagy venni símán egy Sapphire HD4890 vapor-x 1GB-ost?
-
profi
aktív tag
válasz vzsryl #31182 üzenetére
OK, köszi Igyekszem rászokni erre a módszerre.
Free04: ez elég tömör válasz volt Esetleg érv a 4670 mellett, vagy ellenérv a 4650-re? Azon kívül, hogy gyorsabb a 4670, mert azt már tudom Fogyasztásban van 15W különbség, ami fontos számomra, főként, hogy keveset játszom.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Ujabb hulye kerdesekkel zaklatnalak benneteket. Volna nekem egy Radeon HD2900Pro-m 512mb/256bit Black Edition, es lenne lehetosegem jo arban beszamittatni egy shopban. £67-ert szamitanak be. Amiket talaltam jobbakat, hasonlo arban, azok 8800GT 512mb 1:1-ben, vagy 4830-ra kellene dobnom £8-ot, esetleg 3870X2-re £18-ot. A kerdes az, hogy ar/ertek aranyban melyikkel jarnek legjobban? A 3870x2 mennyivel hosszabb a 2900pro-nal, csak mert nem mind1, hogy hazat is kell-e cserelnem. Tehat ami nekem fontos: AR/ERTEK!!! Nagyon szepen koszonom uraim!mod: Majd elfelejtettem a gepem adatait: ep35-ds3l, E6750, 2x1gb 800mhz ram, 580w-os hiper type-r tap.
[ Szerkesztve ]
-
Free04
tag
A 4670 az ultimate, passzív hűtéssel, ezért drágább annyival.
Ha mindenféleképpen iponból veszed, akkor tényleg elgondolkoztató h melyiket.
Szerintem találsz olcsóbban is Pesten és ha csak 1-2k(max 3k) a differencia, akkor 4670.
Passz, az biztos h jó kis kártyák, ennyi pénzért nem nagyon kapsz jobbat. -
alibaba78
őstag
válasz D1Rect #31196 üzenetére
De jol emlekszel. Majdnem az lett, de felneztem az ebay-re, es licitaltam erre a 2900pro-ra £30-ert, erre megnyertem. Gondoltam, mivel araban van, igy megtartom egy ideig, es mikor visszajovok nyaralasbol, akkor cserelem. Most jott el az alkalom, es hogy oszinte legyek most penzem sincs 4770re. Koszonom!
-
félisten
válasz alibaba78 #31199 üzenetére
Hogy mennyivel hosszabb? Passz, google.
Ha nem vagy ilyedős, akkor bevállalhatod a 3870x2-t is, vagy ~30%-al erősebb átlagban.
Ezt tanulmányozd, és ezt.
Azután szerintem te is el tudod dönteni, de a 4830 mellett szól, hogy az is elég.ps.: bónuszpontért ezt is átfuthatod.
Hint: Amúgy magamnak a 3870x2-t hoznám. De én szeretem a kihívásokat.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest