Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz josy28 #31752 üzenetére
Az XFX HD4850 felejtős, de a Sapphire Dual-Slot 27k-ért beszerezhető, és teljesen rendben van.
Sapphire 4850 512MB GDDR3 HDMI
A HD4850 kb. kétszer gyorsabb játékokban, mint a 9600GT. Viszont ha 3dmark06-ban szeretnél jó eredményeket elérni, akkor a 9600GT is jól muzsikál benne, és 22k-ért meg is kapod, mint ahogy említetted.
A HD4850 ellenfele a GTS250 vagy 9800GTX+ más néven.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
3800+
őstag
válasz vzsryl #31753 üzenetére
Sziasztok!
ASRock Alivenf6g.dvi alaplapba szeretnék venni ASUS 9600GT kártyát. A processzorom AMD Athlon 64 3800+, amit 2700Mhz-re sikerült stabilan húzni. A RAMjaim (2) DDRII 512Mb 667-esek. Jó lesz a 9600GT?
Nagyon köszi!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
zolynet
veterán
5K-t mennyire, legyen kerek a történet
D1Rect: 1etértek
Tothgera30: dx11es karik sztem nem lesznek első körben olcsók, újdonság varázsaként, akkor esik majd még jobban a 4850/4890 árai....vegyél 4850-et, azon nem buksz majd akkorát, jobbat sztem nem nagyon érdemes, természetesen felbontásfüggő
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
-
josy28
tag
válasz vzsryl #31753 üzenetére
Hello!
az XFX az miért felejtös?Egyébként szerintem ezt a karit tuti nemtudom kihajtani egy celeron d vel ami 3000mhz.De mondjuk jovör nyárra lessz egy alaplap proci csere.
Most itt hezitálok hogy rakja e egy kis zsét hozzá és beruházzak e rá.De valoszinüleg beruházokrá. -
zolynet
veterán
arra a felbontásra anno 7900gs-t használtam 4200+ x2 amd prockóval, azok úgy jól kiegyenlítették egymást, 9600gt-t nem hajtná ki ... természetesen már nem a 7900gs-t javasolnám megvételre, az csak 1 példa volt
ramot mindenképp erősíteném9600gt-t sem nagyon vennék akkor már inkább ati v az a vonal felejtős?
apróban 19k-ért már láttam 4830-ast, az meg rögtön egy másik dimenzió[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz josy28 #31759 üzenetére
Mert sorban döglenek meg, valszeg a memóriájuk széria hibásak.
A celeron D talán egy 8600GT mellett tudna jól muzsikálni, de természetesen egy HD4850-el a látványjavítókat jobban be lehetne kapcsolgatni.
Ha szeretnél új VGA-t, akkor procit is cserélned kell. Milyen alaplapod van?(#31760) zolynet: A proci nem hajt ki semmilyen VGA-t. Játék függő, hogy proci vagy VGA limit jön-e elő.
(#31765) 3800+: Jöttél tanácsért. Mi HD4830-at javasoltunk, de Te akkor is a jóval gyengébb 9600GT-t akarod. Komolyan nem értelek.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Mostanában annyira nem vagyok képben az újabb VGA kártyák erejével kapcsolatban. Szóval 2 éve cseréltem a gépemben szinte mindent, egy P35-ös lapban 2Gb ram, egy E4500, és egy 1950GT VGA muzsikál szépen, gond nélkül. Úgy kétévente szoktam fejleszteni, de azthiszem ez a lap nekem még elmegy egy darabig, arra gondoltam hogy egy VGA és CPU cserénél többet kár ráköltenem. 40 éves létemre szoktam játszani, inkább csak FPS játékokkal, eddig elment minden szépen a gépen, persze csak úgy alapon, de nekem ez elég volt. Ahogy látom a most megjelenő játékok minimális gépigénye eléri a konfigom paramétereit. Mit javasoltok, mire érdemes cserélni az 1950GT-t, amin elfutnak még a játékok, ha lehet minél kevesebb pénzből..?
Ja, és jó lenne valami csendes kártya...
Vajon most használtan mennyit érhet a kártyám, mert ezt meg el kéne adni...? -
zolynet
veterán
válasz vzsryl #31772 üzenetére
a lapja ennyire képes, nagyobbat nem bír befogadni, ezvan
3800+: mennyi lóvé van a fejlesztésre, mert annak függvényében is lehet szórni az észt, így csak ar-érték arányban javasolgatunk .... szépen szedd össze egy nagyobb hsz-ben, ne 8-10-ben. Csak ügyesen.
-
3800+
őstag
Akkor HD4830 Nekem mindegy, de azt is újan veszem nem pedig itt az apróba. Akkor ehhez milyen proci kell? Még ezt mondjátok meg lécci és hagylakd titeket. És még veszek plusz 1 Gb RAMot. Így ok?
Most megyek edzésre, majd este akkor leszek még. Sziasztok és köszi mindent!
Max 55000-60000 HUF
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
zuchy
őstag
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz Zoli bácsi #31773 üzenetére
Mennyit költenél a vga-ra?
16k-ig a 3850 nagyon jó vétel.
Utána 22-23k ig egyértelműen 4830as az ajánlott.
26-27k körül már kapsz 4850et is , ez is nagyon jó vétel.
Sajnos nincsen olyan kategória ahol nvidia-t venniDaark minimalism
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
A procit nem muszáj cserélned, ha meghúzod 3Ghz környékére.
VGA-ból neked is a HD4830-at tudom javasolni, amit 23k környékén meg lehet szerezni, és minden játék jól fut vele.(#31774) zolynet: "9600gt-t nem hajtná ki"
Konkrétan erre reagáltam.(#31775) 3800+:
Asrock 770DE+ ~14k
AMD Athlon II 240 ~ 16k
Sapphire HD4850 (Dual-Slot) ~27kmegprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Zoli bácsi
őstag
válasz vzsryl #31778 üzenetére
Hú, de gyorsak vagytok. Köszönöm mindenkinek, akkor azthiszem a 4830 lesz. Olvasgattam, láttam hogy másnak is ajánlottátok, csak azért írtam be, mert gőzöm nincs, hogy a mostani kártyákhoz képest az 1950GT-m hol van, aztán nehogy gyöngébbet vegyek. . Illetve sejtésem az van, de becsületére legyen mondva a Far Cry 2 is szépen fut rajta.
Visszagondolva már vagy 10 éve, a Radeon 7000 VE óta csak ATI kártyáim voltak. Azaz, egyszer volt egy megingás, egy GF3 ti200 volt a kivétel, ami erősíti a szabályt.Kösz mindenkinek.
-
josy28
tag
Hello!
Az én alaplapom Intel Battle Lake D915PBL,ezt csak géppel lehete veni még régebben.De most szerinted érdemes vennem egy 4850 et vagy jövöre vegyek alaplap és proci társaságában.És addig jo a 9600gt is.vagy most megvegyem és jövöre csak alaplapot és procit vegyek?
Egyébként csak fps játékokal játszom (cod 4,cod5,crysis,stb)Tehát csal lövöltdözösel.
Meg van hozzá egy 22 es lcd-m[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz zolynet #31757 üzenetére
Esetleg megvárhatom míg kijönnek a Dx 11-es kártyák, és akkor már olcsóbb lessz a 4850-es! De lehet hogy elég jó áron fogják majd adni a 11-eseket! Inkább várok még, nem akarok bukni rajta! Így is megjártam a 2600XT-vel, mert ezt is csak negyedannyiért tudom eladni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jaja1981
addikt
Zoli bácsi:
Így van.
Proci megy 3GHz-en, az tuti, nekem a 4300 ment 3GHz-en P35-ben.
VGA-ból 4830 512MB.
Meg vennék még 2 GB ramot, az soha sem árt.
josy28:
És a 915-ös lapba milyen proci csücsül?[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-
kovacsroli
senior tag
válasz Zoli bácsi #31779 üzenetére
Körülnézhetsz aprón is, vannak garisan és jó áron vga-k
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
jaja1981
addikt
-
hollika
csendes tag
Sziasztok!
En most GTX 275-re tervezek beujitani. Velemenyek? Azert nVidia, mert Geforce 3d vision-t is keszulok venni hozza, bar azt sajnos meg sehol nem engedtek kiprobalni, igy vannak ketsegeim, mennyire lesz jo a hatas, nem fog e villodzni, fejfajditani..
Van valakinek tapasztalata ezekkel a kartyakkal? A zajszintek erdekelnenek, hogy konkretan melyik gyarto darabjat vegyem. Persze, inno3D Ichill-t, csak nem kapni sehol.. Pl. Palit mennyire lehet hangos? Most egy mar eleg regi darab, egy x850xt van ATI silencer-rel, annak tenyleg alig van hangja.
Ugye PCIe x16-bol nem jott ki az utobbi evekben valami uj lefele nem kompatibilis x.0-s verzio, szoval szerintetek bele fogom tudni rakni gond nelkul a lapomba?
Irtatok, hogy az ujabb jatekoknal szuk lehet a cpu is.. Valamilyen ket magos regebbi intel, asszem Pentium D 2,66-os proci van benne, meg 2gb 666-os DDRII memo. Ez pl Crysys-hez lehet keves?
Koszi a valszokat elore is!
Udv,
Adam -
josy28
tag
válasz jaja1981 #31787 üzenetére
Hello!
Most épp egy geforce7900gs van benne.Én ugyemlégszem hogy lehet bele procit venni mert mintha a havernak egy 2*3ghz lettvolna benne.Vidkarit meg veszek mert nemcsak ez a gépem van és abbais kell kari másnem abba csak most ahogy utána olvasgattam kevéske neki a tápom ,igy viszont nemveszek 4850 et
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hollika #31788 üzenetére
Fejed nem fog fájni tőle, 120Hz-es TFT kell hozzá eleve...
A legtöbb GTX-en referencia hűtő van, 40%-os ventivel hangtalan kvázi, 60-70%-on még elviselhető, nem annyira melegedős, de sztem olcsóbb és alig gyengébb a GTX260, ha már drágán akarsz korszerűtlen kártyát venni akkor legalább a kevésbé drágát
Belemegy, mindegyik PCI-E 2.0-ás kompatibilis az 1.1-el.
Az a proci édes kevés, Core2 Duo kell oda, minimum 3-3,3GHz-es (amit perze tuningal is elérhetsz).
#nincsbennetarcsi
-
vzsryl
nagyúr
válasz josy28 #31789 üzenetére
Addig elég lesz a 7900GS, amíg nem tudsz új alaplap+proci párost venni.
A Te lapod biztos, hogy nem kezel egyetlenegy core2 procit se, főleg nem wolfdale-t.Szerk.: A tápod milyen? Márka, típus?
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
jaja1981
addikt
OFF!
Úgy látszik megint elérkeztünk abba a stádiumba, hogy a 486 mellé kell egy X2-es VGA és megy a krízis ezerrel.
Ilyen már volt, hogy minek proci elég a VGA és mindenki vette a VGA-kat.
Most megint eljött.
Ne vegye senki magára, de gyenge proci mellé teljesen felesleges 4850 és magasabb, GTX+ és magasabb kártya.
Jelenleg egy 4830, 4850, GTX+ kari szinte minden game-t elvisz maxon, ha van alatta rendes vas.
Na ennyi, csak ezt le kellett írnom.ON!
-
jaja1981
addikt
válasz josy28 #31794 üzenetére
josy28:
Jó az a táp!
Jól repül.
A mellé egy S3 is sok lenne.
Akkor először is tápot vegyél, utána bármi mást.Ha jól néztem 7900GS-ed van.
Azt sem hajtja ki a CerkaD.
Ez kezd egyre viccesebb lenni.
Jövőre ne most vegyél karit.
Elrakod a zsugát és amikor veszel lapot+procit+ramot+tápot akkor veszel egy sokkal jobb VGA-t annyiért mint most a 4850. Ősszel jönnek a DX11 karik és karira a mostaniDX10-es karik ára felére esik. Főleg használtban.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz josy28 #31794 üzenetére
Nem láttam előtte, hogy 7900GS-ed van.
Proci+alaplap párost mindenképp cserélned kell.
Az a codegen nem táp, hanem ajtókitámasztó. Élet és vagyonvédelmi szempontból kerülendő a számítógépbe való elhelyezése.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest