Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
terbed
csendes tag
Nem hiszem el
Iponon "jelenleg nem elérhető"
Pont most Tud valaki más webshop-ot? pcx-en nincs ebolton sincs ?Nem a földrengés öli meg az embereket, hanem a házuk -Jorge Hemingway
-
Def26
félisten
Srácok, egy 5000+ -os proci még kihajt egy HD 4730/4770 -et, vagy gondolkozzak el valami Phenom procin? Tuningolni nem akarom.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
(ex)Cat
senior tag
Ati1950Pro helyett kellene egy másik AGP-s videokártya P4 3.2 GHz mellé. Mit javasolnátok? Persze játék is menne trajta, már amit elbír a konfig..
-
félisten
válasz (ex)Cat #30406 üzenetére
Szia!
Az 1950 helyett már nem érdemes erősebb AGP-s karit venni. Annyira drágák az AGP-s karik, hogy ha egy kari árát ráköltöd egy komplett felújításra, akkor sokkal jobb gépet kapsz.
Meg kéne bontanod a konfigot eladni belőle mindent, és venned egy PCI-E+DDR2-es alaplapot + hozzávalók. Sokkal erősebb géppel indulnál, aminek a fejlesztése sokkal olcsóbb lehet a jövőben. Előbb-utóbb úgyis meg kell lépned, legyél túl rajta és jobb géped lesz.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vzsryl
nagyúr
válasz D1Rect #30400 üzenetére
Igen, nagyon lassú.
(#30406) (ex)Cat: Ugyanazt javaslom én is, mint D1Rect kolléga. Add el, amit tudsz és 50-60k-t költs a gépre. Ennyiből már kijön olyan alaplap+proci+Ram+VGA, hogy komoly részletességgel tudj játszani a legújabb játékokkal is.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
RootRulez
félisten
válasz (ex)Cat #30406 üzenetére
1950 szinte az AGP teteje ATI-nál, épp még a 3850es ami valóban jobb lenne, de én se látom értelmét, hogy beruházz egy másik AGP-s kariba, előbb-utóbb úgyis váltani kell. Tehát ugyanazt tudom csak mondani, mint az előttem szólók...
═════════════════════════════════════════
-
Balika2
csendes tag
Az asus P5VD2-MX s775 alaplapomhoz ezt a videókártyát néztem ki: MSI NX8500GT-TD256EH/D2 nVidia8500GT 256MB PCI-E (az előző asus EAX550HM 512 TD 256 ram) megéri-e kicserélni erre illetve az alplaplap támogatja-e, hogy 2 memória legyen benne?
(Táp: 350W) -
félisten
válasz Balika2 #30413 üzenetére
Szia!
Nem tudom mennyit szánsz a cserére, de a 8500 nem egy túl erős kártya manapság, ha megmondod mennyit szánsz a karira lehet tudunk másikat ajánlani.
A memóriás kérdést nem értem. 2 db memóriamodulra gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
terbed
csendes tag
-
BullKoxa
őstag
Hi![B]20K[/B.ért ] milyen Vga-t lehetne beletenni,És valami táp is kellene hozzá ami halk Max 12K.Amibe lenne.(Core duo 3GHz,2GB-ram,)
-
Neoteric
addikt
válasz BullKoxa #30416 üzenetére
hali
SAPPHIRE HD4830 512MB GDDR3 HDMI PCIE
egységár: 22.296 FtGIGABYTE Superb 460W
egységár: 9.804 FtÖsszesen: 32.100 Ft
igaz ez 100ft-al több mint a max amit mondtál de sztem ennyi többlet még belefér.
ennyi pénzből ez sztem a max amit kilehet hozni.ha bazárba nézegetsz, akkor még olcsóbban is kitudsz jönni.
a lényeg lemaradt: ipon.hu-ról vannak az árak
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
vzsryl
nagyúr
válasz BullKoxa #30420 üzenetére
1280x1024-ig minden játékot visz maximális részletességgel, kivétel Crysis, GTA4, de 1680x1050-ben is még nagyon jól tud teljesíteni sok játékban. A 4770 kb. 10%-al erősebb nála.
Egyébként milyen halk kell legyen a táp? Mert a Gigabyte Superb 460W csak az árához képest halk, de amúgy elég szépen zúg a Yate-Loon ventije. Ha nagyon kussba lévő táp kell, akkor Corsair CX400 13,1k vagy FSP Everest 400W 13,7k.[ Szerkesztve ]
-
ATi89
csendes tag
Hy
Segitséget kérnék,töletek,abban hogy mi éri meg jobban,,,,egy használt galaxy 8800gtx ,gari ,nélküll,,,vagy egy vadonat uj, 4830 512-es vga?
Választ,javaslatott,ellőre is köszönöm
-
Neoteric
addikt
válasz BullKoxa #30420 üzenetére
nemjobb, viszont olcsóbb.
4770 kb 4850 szintjén van, amit kis tuninggal 4830-al is el lehet érni, szal egetrengető különbség nincs a 2 között.
hogy mik mennek el rajta az leginkább attól függ, hogy mekkora felbontásba használnád a monitorod.
a tiedből kiindulva ez 16xx-as lenne, amit még sztem 1-2 játékot kivéve röhögve elbír.
inkább azt lehetne mondani, hogy van pár játék ami nem megy rajta max beállításokkal, pl gtaIV.de kis kompromisszummal azis simán játszható..
PSN: ne0teric_sAN
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm mindenkinek a Segítségét
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
Ha nincs gari a 8800GTX-re, akkor inkább az HD4830-ast javaslom. Egyelőre még gyengébb kb. 10%-al az utóbbi, de majd az ősszel megjelenő játékokban előfordulhat, hogy gyorsabb lesz, méghozzá nem is kicsit, viszont ez még egyáltalán nem biztos. Én mindenesetre az új HD4830-ast venném mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz schwartz #30426 üzenetére
Azt nem értem miért minőségibb, nagyon nem értem. Az ősszel megjelenő játékok tényleg nem túl számottevőek. És ez a 20k-s tételnél a garit lesz@rom dolog, hát... kérlek ne, nem kéne ilyen hülyeségeket beszélni. Én pl nem vagyok túlzottan kirakva pénzzel (látszik a konfigomon is) és ezért igenis kiütne valamennyire, ha 20k-t csak úgy kidobnék az ablakon. Lehet nem tudod feldolgozni, hogy létezik ilyen vásárló réteg is, de kérlek próbáld meg.
-
YAKEN
aktív tag
Melyiket ajánljátok?
GTX 260 (216sp) vagy HD 4870 1gb.
GTS 250 1gb vagy Hd 4850 1gb.
Ár/érték szempontjából?
Előre is köszi. -
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Úgytűnik a Galaxy 7600GS-em (DDR3, Galaxy hűtő, 256MB, PCI-e) megadta magát. Kellene a helyére egy új kártya, minél jobb ár-érték aránnyal a legalsó kategóriából.
Annyi elvárásom van, hogy 512-es legyen, PCI-e-s, újonnan 10000 Ft környékén legyen és a régi kártyám sebességét azért hozza! (ha nem is igazán múlja felül)
Esetleg adhatok tippeket használt kártyákra is!
Mindenkinek előre is köszönöm a segítségét!!
(ja és természetesen nem játékgépbe lesz, maximum régebbiekkel játszok (WoW))
[ Szerkesztve ]
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
RootRulez
félisten
válasz Tituszazeb #30431 üzenetére
Ha mindegy, akkor vegyél egy másik 7600ast, de GT-t Amúgy ATI oldalon ami jó és ilyesmi tudású az az X1950-es (PRO/XT)
Ha DX10be gondolkodsz, akkor pedig egy ATI HD 2600XT, az is 10 körül van.
[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz Tituszazeb #30434 üzenetére
Hát annyiért én csak (Ezt) találtam, bár nem tudom hogy mennyit tud igazán! Talán azért elmegy
Mod: Egyenlőre (Ennyit) találtam róla![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
schwartz
addikt
válasz vzsryl #30428 üzenetére
Tenyleg, mitol lenne minosegibb egy volt high-end referencia modell mint egy mostani kozepkategorias... Ha lehet abbol is valami custom PCB-s szart valasszon. Pl.a Giga 4830/50 Zalman-os valtozata kb. 20%-os meghiibasodasi arannyal buszkelkedhet. Jah, hogy neked is olyan van? Ugyes valasztas...
Eddig napi 20hsz-ben szajkoztad az arertek aranyt (mindenek felett), most kerdem en, jobb vetel egy gyengebb 4830 mint egy 20k-s 8800GTX? Tudod egyaltalan mirol szeretne valtani? Lehet felgyult egy par jatek ami amugy sem ment az elozo kartyajan, te meg egybol az ev vegi felhozatalrol beszelsz...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
-
RootRulez
félisten
válasz Tituszazeb #30434 üzenetére
Újaknál meg 10.000 forintnál a belépőszintűek vannak, amik talán még wow-hoz épp jók. 256MB memóriával általában (8500GT, HD3450, HD4350) ilyesmik. Én a 4670es ajánlanám neked, de az drágább jóval mint 10 ezer (17 újonnan, bár lehet itt használtan találsz olcsóbban akár garisat is) itt egy teszt róla.
mod:
Na találtam is egyet itt PH-n 12K az kifejezetten baráti ár[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz RootRulez #30438 üzenetére
Amit én linkeltem neki az annyira sz@r (nem ismerem)
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz schwartz #30436 üzenetére
Én elégedett vagyok a 4830-as kártyámmal
Vazze nem szerkesztettem bele a másikba bocs érte[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Meg kell hagyni, érdekes érvelés. Látom nagyon ügyesen egyből az én kártyámat kezded el fikázni. Ezzel az az egy probléma van, hogy 20k körül ilyet semmiképp se fog az illető, 22k-ért van zafír HD4830-as újonnan és utána jön az Asus, His stb... Zalman hűtős giga 4830-ast, ha talál, akkor megtapsolom. Látom neked 8800GTS-ed van, ami kb. ugyanaz, mint a 8800GTX, ezért a tapasztalataid alapján azt ajánlod. Ezzel nincs is semmi gond, de akkor ne egyből az én kártyámat kezd el fikázni, amikor semmi köze az esethez, mivel 4830-asról volt szó.
Tudom én is, hogy milyen a 9800GTX (ugyanaz, mint a 88, de ezt te is tudod jól), nincs is vele semmi gond, remek kártya még ma is. Azt is írtad, hogy high-end kártya volt és ezért biztos huha, de sajnos csak volt high-end. Ha lenne rajta még mondjuk 1 év garancia, akkor valszeg azt mondtam volna neki, hogy azt vegye, hisz erősebb. De 1 nap gari sincsen rá és ha bedöglik mondjuk 2 hét alatt, akkor nézhet. A 4830 előfordulhat, hogy minőségtelen vacak és 1 dicső 3dmark06 alatt meghal, de akkor gari és jöhet az új, ha az is bedöglik, akkor megint új, egyszer csak kap egy olyat, ami rendesen működik. Nem mintha rendszeres dolog lenne a 4830-asok meghibásodása. Tényleg nem értelek.Amúgy a kártyámra visszatérve. 3 hete megy hibátlanul és biztosan hűvösebb, mint a te 8800GTS-ed. Ja, és 3 év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Az a 4830 addig gyengébb, amíg nincs felpöccintve 575ről 700+ MHzre, utána már gondolom te is tudod, mi lesz a viszony. Emellett meg bő 50Wal kevesebbet zabál\fűt, nem lóg le az alaplapról és több feauturet támogat, időtállóbb.
Giga 4850ről, főleg Zalmisról szó nem volt, Sapphire custom PCB meg nem spórolás, hanem átgondoltabb tervezés eredménye..különben nem lenne a legjobb órajel/ventimanagementje a kínálatból..
Hovatovább ha mindez nem lenne, ~azonos áron akkor sem a vén G80 kéne ;p -
schwartz
addikt
válasz vzsryl #30443 üzenetére
A budos beletben nem szoltam volna, de joideje figyelem ezt a vicc topikot. A tenykedesed nagyreszt ki is merul egy joarertekaranyos ATI Radeon HD4830/50-ben. Lenyegtelen, hogy a user azt sem tudja mi az a DirectX10.1, milyen videokartyaja van jelenleg, milyen felbontast hasznal vagy milyen oprendszert. Visszaterve a garis dologra...a nyakamat teszem ra, hogy forditott helyzetben is 4830-at ajanlottal volna. Kulonben, ha usernek annyira szamit a gari, fel sem merul a fejeben egy hasznalt GTX otlete ...
(#30444) Speed(R)
A G80 is huzhato, nem is akarhogy...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
félisten
válasz schwartz #30445 üzenetére
No offense meg minden, de ha van két videókari kb. ugyanolyan teljesítménnyel, és kb. azonos áron, te nem azt ajánlanád amint van 2 év gari?
Arról meg tényleg nem tehet senki, hogy a userek jelentős részének elég, vagy sok is a 4850/30. Pláne, hogy a legjobb ár/értékű karik jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Tituszazeb
tag
válasz RootRulez #30438 üzenetére
Okulva abból, hogy az én kártyám is bedöglött, nem szívesen vennék használtat, pláne újonctól (akit linkeltél).
Nincs szükségem drágább kártyára, mert új játékokkal úgyis xbox-on játszom, szóval tényleg csak a minimum kell.
Én ezeket találtam eddig:
-11K-ért új HD4550-öt 512-est DDR3-ast.
-SAPPHIRE HD3650 512MB GDDR4 PCIE ez is 11K
-vagy valamilyen 512-es HD4350 (már 8500 ft-tóll van ilyen)Szerintetek melyik érné meg leginkább?
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
RootRulez
félisten
válasz Tituszazeb #30447 üzenetére
Akkor 3650 vagy 4550...
A 4xxx széria csak újabb technika...mod:
Na itt találtam pár grafikon amikben ők is szerepelnek[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest