Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
kecz
aktív tag
Sziasztok, úgy néz ki, hogy megadta magát az egyik itthoni gép vga-ja. Egy 5600gs volt, nem mai darab. Arra lennék kíváncsi, hogy az AGP-ben mi manapság a best buy. És előre is elnézést kérek, nincs most időm visszaolvasni a topicban, holnap megteszem. A váaszaitokat/tanácsaitokat előre is köszönöm. A használt felbontás egy 1440x900-as lenne, netezéshez, filmezéshez, némi game-eléshez, de nem hardcore szinten.
-
lsc
nagyúr
Nem ártana tudni a többi alkatrészt sem, főleg a tápot, de így látatlanan egy 4650 512, igaz agp-s gépre már nem költenék.
Mod (#5227) Kispotter : Írtad hogy van max 50e-ed, ahhoz a felbontáshoz tökéletes egy 5770, marad még 20e. Abból vennék itt az aprón 4-5e-ért egy garis normális 400-as tápot, marad 15. Ha eladod a régi procid és hozzádobod akkor majdnem tudsz venni egy phenomII x2-őt, úgy már egész jó gép lenne, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Cpt.Price
csendes tag
válasz Alpachino #5226 üzenetére
Is-is, tehát érdekelne, hogy mennyire ( nem ) lenne elég a 2600xt 1440x900-ra, illetve, hogy mi nyújtana már elfogadható teljesítményt ( gondolom kb. 9600gt, 4670, de javítsatok ki, ha nem )
a konfig, amibe menne:
-amd athlon 1620 2,64 ghz ( tudom, hogy ótvar, de ez van az illetőnek )
-2gb ddr2 ram
-400w asszem noname tápKöszi
gl&hf
-
Alpachino
veterán
válasz Cpt.Price #5254 üzenetére
A mai játékokhoz, nagy kompromisszumokkal, még elegendő talán a 2600XT. Jól gondoltad, legalább egy 9600GT-t kellene megcélozni, ami elegendő teljesítmény nyújt, az újabb játékok terén is. A procid viszont édes-kevés a 9600GT kihajtásához, nem beszélve a 400W-os noném tápról
Tehát egy proci és egy tápcsere után, jöhetnek az általad kiszemelt VGA-k
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
zozz12
tag
Sziasztok!
Milyen VGA -t ajánlotok egyenlőre 1280x1024 es felbontáshoz (nyilván ez még nőlhet...), játékra, max. 45k ért. Eddig a GTX 460 és a HD6870 jött szóba. Melyik a jobb? Tanácstalan vagyok. Esetleg a 3D -s tulajdonságok is szót érdemelhetnek.
Külföldi rendelésen (amazon.com) gondolkozok, az alcsonyabbár miatt. Erről mi a véleméyetek?Köszi
-
dfdfdf
őstag
Az élsimítás (antialiasing, AA) feladata, hogy a játékokban megjelenő objektumok éleit szépen belesimítsa a környezetbe. Az anizotropikus szűrő (anisotropic filter, AF), a látótér síkjához képest, ferdén megjelenő objektumok textúráit élesíti, melyek homályosan jelennének meg. Idézet innen
Tápot egy 400as minőségit ajánlanék de a tápegység topicban segítenek szívesen (Chieftek, FSP,gigabyte, Seasonic etc pontos típust
nem írok mert 14adam-ék tájékozottabbak nálam tápügyben)(#5244) Lord Vaderigen hülye vagyok, igen nem értek hozzá, igen okosabbak vagyok....[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
Szia!
Hát sajnos kellene a géped paramétere, mennyi a memória, és milyen a proci.
Én egy 3650-et javasolnék neked, az aránylag elég erős és nem kell neki +tápcsati sem.
Aprón 8k környékén tudsz venni, boltban 16k körül...
Egyébként lehet hogy van ennél jobb agp best buy, de ez attól is függ hogy milyen erős karit tud még kidolgozni a procid.A számom az adatlapomon. ;)
-
Brumi˘
addikt
Hy all!
Tudna nekem valaki olyan vga-t ajánlani ami egy 4770-nél kicsit erősebb, és tud kezelni egyszerre 2 monitort (dvi) és egy tv-t (hdmi)?
-
zozz12
tag
válasz Alpachino #5257 üzenetére
A konfig még csak terv (már egy jóideje nem akar összejönni...), de CPU: i5 760; HDD: Seagte 500GB, RAM: Corsair XMS DHX 4GB 1333/1600MHz, Alaplap: Asus P7P55D
De most nézem, tényleg rosszul olvastam, nem HD 6870 hanem HD 6850. (pedig hogy örültem a tesztek láttán) Így a kérdés: HD6870 vs. GTX460 vs. GTX465. Én az amazon.com -on néztem az árakat.
Így mi a vélemény? -
KukkSteve
senior tag
Az 1Gigás GTX460 tényleg nem egy rossz választás, de én tuti hogy 6850-et vennék, keveset kajál, és halk is továbbá nagyon jól húzhatóak, kifejezetten az ASUS Voltage karik.
Ha a 460 mellett döntenél, akkor valami gyári húzottat válassz, azoknak válogatott alkatrészei vannak. (pl: GW Gtx460GSGLH, ASUS TOP)A számom az adatlapomon. ;)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz csucsbicep #5267 üzenetére
6850 akart lenni.
dfdfdf: Nem sok küll van köztük alapon.
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
válasz theboobaq #5268 üzenetére
Lényegében mind a 2 kari megegyezik. Te tudsz közülük választani, hogy melyik gyártó, vagy melyik kari tetszik jobban, esetleg még az órajelek is különbözhetnek nem árt rápillantani.
Ha jól tudom, akkor a Sapphire karikra 2 év a Gigabyte karikra 3év gari van, ha neked szempont, akkor ez is döntő lehet, szvsz több garival csak jól járhat az ember!dfdfdf:
A GTX460-at erősebbnek mondanám, de tényleg egyik játékban az egyik, a másikban a másik a nyerő...[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
theboobaq
aktív tag
[link]
BOCSI nagyon sürgös[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
válasz csucsbicep #5276 üzenetére
bocsi azt hittem így lehet linkelni. az #5268-es hozzszolásom lenne az.
-
Alpachino
veterán
válasz csucsbicep #5281 üzenetére
Ja !
Egy ilyen járt nálam a múltkorában, de sajnos vissza kellett adnom pedig nagyon tetszett
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
adam0129
csendes tag
Sziasztok erről a kártyáról mi a javaslatotok jó mai játékokhoz?
Geforce 9500 GT Vagy ha inkább vegyek egy gigabyte gtx 460-at ?
-
dfdfdf
őstag
jajj de szenyók vagytok de már tényleg
-
adam0129
csendes tag
Jelenleg ez a gépem , kizárólag játékra használnám , de vgával bajom van :s most a Geforce 9500 GT van benne de szerintem ez kevés már neki, jah 1280X1024-es felbontáson játszok.
proci : AMD Phenom II X2 555 BE
alaplap: Asrock 770 Extreme3
táp : FSP BlueStorm Pro 500
ram : Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu Edition
ebből van kető szoval 8 gigám van
vinyó: Samsung HD502Hj 500 GB -
-
-
dfdfdf
őstag
válasz adam0129 #5291 üzenetére
OMG 8 giga ramból per pill csak 3,5 használsz max.
Javaslat : elöször teszteld hogy a procid 4 magosként működik-e
biosban acc t kapcsold be asrock biosban nem tom hol van nézz utána
utána prime95 blend teszt neki 6-7 órát ha nem hibázik akkor rakj fel egy 64 bites oprendszert. Ekkor már kezel 8 giga ramot a Windowsod.
Ezután vehetsz egy 460 768ast vagy 5770 1 gigás karit és élvezheted az játékokat.
De ha nem megy 4 magosaként csak 2 magosként akkor gtx450 vagy 5750 a maximális kártya amit érdemes venned ha nem cserélsz procit. -
_seth_
veterán
Az alábbi gépnek kb milyen eredményt kellene elérnie 3Dmark05 és 06-ban?
FuSi Amilo Pi1536
C2D T5500 1.66GHz
2,5GB DDR2 667 MHz
nVidia 8600M GS 512 MB DDR2
WD 250GB Sata2 8mb 5400rpmJelenleg 06-ban 1600 körül teljesít, 05-ben pedig 2773 pontot, kb mindkét érték a duplája kellene, hogy legyen szerintem
Ötlet?
Legújabb nv driver, windows 7 ultimate (ez is friss bár elsőnek egy X1400-as kártyával lett telepítve aminek a driverje le is lett szedve).
Ja: amire gyanakszom és nem árt tudni: alapjáraton is 75 fok a minimum amit láttam eddig de 3d mark után láttam már 90-et is...
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dfdfdf
őstag
A pontszám kb reális de a hőmérséklet számomra aggasztóan soknak tűnik.
-
_seth_
veterán
Egy T7500-as proci ennyit dobna az eredményen? +40%? Az én notimba talán csak T7200 a max ami belemegy de tervezem is, hogy vegyek bele később egyet.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10