Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Bjørgersson #701 üzenetére
Ha HD5770 nem kell, akkor HD4870 vagy GTX260. Bár sajnos nem friss típusok, de 1680-ban elég mind2. HD4890 nem érdemes venni szerintem, mert annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
A legjobb egy 8800gt 256mb vagy 3850 lenne, de azt megértem, hogy 8k a max, akkor sajnos 8k...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz orakulum20 #852 üzenetére
Tápod milyen? Mekkora felbontáshoz? Mennyit szánsz rá? Milyen porcid van?...
-
csucsbicep
nagyúr
Nekem is kis segítség kellene. Szerintetek érdemes 4870 helyett a drágább GTX260-at venni?
Kb. 30-35k szánnék rá. 4890, 5770, GTX275 karikat is néztem még, de nem találtam reális áron.
Max. 1680-ban tudom használni.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
Meggyőztetek, akkor a 4870 mellett döntök.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.TTomax: Szerintem is inkább hallgassuk meg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz tzsolesz #886 üzenetére
Én anno 7600gs ddr2-vel próbáltam ki a cod4-et és 1024x768-ban szépen ment közepes graffal, persze itt is a robbanásokkor laggolt...
Stirbi: Ha minden ok, akkor enyém lesz a Gainward HD4870 GS. Igaz csak 512MB, de jól kezeli a memóriatúlcsordulást. 1680-ban elég lesz. Ráadásul 2 év garral.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Tothgera30 #928 üzenetére
Sajnos mostanság semmilyen vga-t nem éri meg igazán venni 20-30k körül. Újonnan meg pláne nem, de hát az mindig drágább lesz és vkinek azt is el kell hozni. Az 5xxx karik meg pláne túl vannak árazva.
Bár 1440-ben elég még egy 8800GTS G92 is. -
csucsbicep
nagyúr
válasz FireKeeper #983 üzenetére
Szerintem mind2 refnyákos. Legalább is, így képek alapján. Nem tudom, hogy a Biosban van különbség köztük. Magában a Gigabyte márkában én is jobban bízok, de, akkor ezek alapján csak a matrica más rajtuk. Csak a Force3D márka nekem nem sok jót mond. Viszont az a kártya fullos, a giga viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz FireKeeper #985 üzenetére
Köszönöm segítséged!
-
csucsbicep
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés