Hirdetés
Aktív témák
-
faranus
aktív tag
válasz adam0129 #4502 üzenetére
szia
a vinyó egy SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 10k
VGA: mekkora felbontásba nyomod a játékokat? de így kapásból ha a vinyóbol +10k hozáteszel simán összejön egy GTX460 vagy sapphire HD 6850 én az utóbbit ajánlom egyszerü oknál fogva ATi párti vagyok! De az NV is kiváló főleg ha egy gyári tuningos kártyát veszel még azzal se lesz gondod hogy tuningoldtisztelettel faranus :R
-
SpeedR
őstag
válasz adam0129 #4504 üzenetére
Ha nem tervezel nagyobb felbontású monitort venni, akkor már a 768mb vramos GTX 460 is eléggé overkill. Egy ilyennel biztosan el leszel néhány évig, és ez ár/értékben is nagyon jó vételnek számít. Ha maradéktalanul szeretnéd kimeríteni a 40e-s keretet, akkor ezt javaslom.
[ Szerkesztve ]
-
faranus
aktív tag
válasz adam0129 #4511 üzenetére
szerintem neked a legfontosabb az új VGA és táp talán ez http://ipon.hu/webshop/product/_chieftec_gps_400a_400w/138830 ez egész jó kis táp és csak egy 10. Ha megveszed figyelni kell hogy csak egy A legyen a nevébe. VGA ból a GTX460 tökéletes (azt hittem hogy nagyobb felbontásba nyomos azért írtam az ATI t) 768MB bőven jó lesz!
SSD csak másodlagos azzal a vinyóval is gyors lesz a win és minden más! Habár az SSD még rá tudna nyomni jóval de a játéknál semmit se veszel észre hogy SSD vagy vinyón fut!
A win gyorsabban betölt kb ennyi de szerintem lehet egy kicsit több ideig várni és nem kell egyből 25k kidobni! Ha megvan rá a pénzed vedd meg de ne a VGA és a táp rovására!tisztelettel faranus
tisztelettel faranus :R
-
-
dfdfdf
őstag
válasz adam0129 #5291 üzenetére
OMG 8 giga ramból per pill csak 3,5 használsz max.
Javaslat : elöször teszteld hogy a procid 4 magosként működik-e
biosban acc t kapcsold be asrock biosban nem tom hol van nézz utána
utána prime95 blend teszt neki 6-7 órát ha nem hibázik akkor rakj fel egy 64 bites oprendszert. Ekkor már kezel 8 giga ramot a Windowsod.
Ezután vehetsz egy 460 768ast vagy 5770 1 gigás karit és élvezheted az játékokat.
De ha nem megy 4 magosaként csak 2 magosként akkor gtx450 vagy 5750 a maximális kártya amit érdemes venned ha nem cserélsz procit. -
Alister71
nagyúr
válasz adam0129 #5424 üzenetére
Ettől olcsóbban kapsz 768 megás GTX460-at, ha boltban akarod venni a GTS450-et, a gyári tuningért nem szabad ennyi felárat fizetni, egy alapórajeles Zotac, Gainward vagy Gigabyte sokkal olcsóbb, kb 10 ezerrel, és azok is mennek ennyit. klikk
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Turbolada II
őstag
válasz adam0129 #5424 üzenetére
Ennyiért jó kártya!?
Picivel drágábban (5-6K) már HD 6850-est lehet kapni, ami sokkal gyorsabb a GTS450-nél."A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Sdi
addikt
válasz adam0129 #5475 üzenetére
Ha ennyi a keret, akkor inkább valami ilyent .
xmad
Ha van rá keret, akkor neked is valami hasonló ajánlott inkább.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz adam0129 #5486 üzenetére
A kártya felvételétől függ, lehet hogy elég egy, de komolyabb kareszoknál kell kettő is.
zsole84
Az igaz / éppen ezért éri meg annak, akinek szűk a píztárcája /, de valóban jobban melegszik és nem kevéssel eszik többet, a directx 11 hiányáról nem is beszélve / bár az 5770 se túl erős ebben /.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz adam0129 #5489 üzenetére
Mivel nem túl nagy fogyasztású kártya / nem csúcs karesz /, ezért szerintem eggyel is elmenne, de ez nem 100%, mivel nekem ilyen sosem volt
A BS 500on egyáltalán nincs pci-e csati ?
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz adam0129 #5500 üzenetére
De ha az egyik műkszik, minek neked átalakító , az ajánlott kártyákhoz egy is elég. Az átalakító, olyan tápokhoz van, amiken nincs pci-e csati, vagy ha a kártya kettőt kíván és a tápon csak egy van.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz adam0129 #6174 üzenetére
Azok visszajelző LED-ek. Ha valami nem jó a gépben/kártyával azoknak a felvillanásából tudhatod meg, mi a baj. Pl gyenge táp vagy be nem dugott tápkábel...
sunny84 Én azért a PH tesztben jobban bízok
Petrisz ha jó a légmozgás a házikóban, akkor ellesz az a VGA.[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
zoleeno1
veterán
-
-
Hunork
veterán
válasz adam0129 #34377 üzenetére
Oda is jó a 6850. Ennél jobb ár/teljesítményű kártyát nehezen találsz, főleg nem vadiújat!
(NV oldalról csak drágábban jönnél ki, vagy sokkal gyengébb lenne a kártya...)[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest