Hirdetés
Aktív témák
-
petymeg
addikt
Sziasztok.
Q9300@3000+2*2kingmax800+ep35ds3+460w cm extr pwr hd6870 vagy gtx 560 vga-ra ujitsam a jelenlegi hd5770-t. És érezhetően nőne a teljesítménye 1680*1050 felbontáson?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
8th
addikt
Üdv. Celeron G530, 4GB ram gépbe túlzás lenne egy 5750/6750 videokártya? Vagy inkább 5670-6670?
(#33907) Recon666: melyik nem?
[ Szerkesztve ]
...
-
Deindar
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég vettem meg az új kártyámat ATi Asus 6850 .
és azt szeretném megtudni hogy a Gigabyte verzió miért olcsóbb az asus-tól ?Üdv Koroknai GYuri !
-
petymeg
addikt
válasz csucsbicep #33905 üzenetére
3 GHZ-ig stabil. Remélem ez elég lesz. Radeon valamivel olcsóbb, lehet h az lesz a nyerő.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Lacika25
tag
Sziasztok!
Barátom szeretne videókártyát venni. Core i5-750-es processzora van. Milyen videókártyát lenne neki érdemes venni?
Ajánlottam neki Radeon HD6770-et, de inkább nVidia párti. Melyik lenne a legjobb választás? Geforce 550, 550Ti, vagy 560 GTX. Ezek amik még árban elfogadhatóak lennének. Van értelme többet kiadni 560GTX-ért? Elég lenne a processzora hozzá?Köszi
Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.
-
bodakok
csendes tag
Sziasztok
Kérném a segítségeteket. 2006-ba rakták össze nekem a gépemet, a következő cuccokkal:
-VGA vezérlő 128mb pcix asus 7300GS
-DVD ÍRÓ pioneer
-MEMÓRIA ddr2 2X512MB PC4200
-cpu p4 cameron 2,66
-alaplap: abit gd8 pro
-ház: atx codegen 6041 350w
-vezérlőkártya: pci stlab/sedna 3 portA kérdésem az hogy ebből a videó kártya haldoklik (ventilátor nem megy, melegszik, lefagy, és a gyereknek nem tudok még 1 közepesen erős grafikájú játékot sem elindítani)
Ezekhez a cuccokhoz milyen videó kártyát vegyek ami nem túl drága és kompatibilis a többihez.
Ajánlottak egy RADEON hd 4650 kártyát 1gb memóriával 12000Ft-ért
Jó az nekem, vagy milyenbe gondolkozzak ezért az árért? -
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Asrock H61M, i3-2100 alapú konfigba milyen vga-t javasoltok? 1680x1050 felbontás, és elsősorban WOW.
Köszönöm.® visions created with passion
-
Djuree
félisten
üdv!
30k-ért milyen geforce karit ajánlotok?
használt is érdekel, sőtLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Deindar
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég vettem meg az új kártyámat ATi Asus 6850 .
és azt szeretném megtudni hogy a Gigabyte verzió miért olcsóbb az asus-tól ?Üdv Koroknai GYuri !
-
vekk200
tag
Nem ajánlom a Gigabyt kártyát nekem is az van a lapom is az de nagyon gyengén muzsikál konkrétan egy gta 4 be akasztotta.....Gigabyte HD 6770 1Gb GDDR5 PCI Ex 2.1 es de nagyon gyönge....
-
Hunork
veterán
válasz Djuree #33915 üzenetére
Szia!
Az adatlapon lévő gépbe?
Mert az nehéz ügy lesz, tekintve, hogy az 5850 nem semmi kari...
Amúgy meg használtan egy GTX460-ra gondolnék...de talán még azt is elveri a mostani..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Uzmany #33913 üzenetére
Üdv!
Mennyi lenne rá a keret? Ez alapvetés. 30k körül ezeket mondanám:
NV: GTS 450, GTX550Ti - mondjuk ez inkább 33-34k
AMD: HD6770"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
vekk200
tag
Csáó nem nem ebbe a gépbe van Ezek nem rosszak amiket mondtál ez elött egy GTX 460 am volt..Kellen való izmos kártya játékra...Valami ötlet?esetleg
-
vekk200
tag
Ja ja most ez van AMD 6770 1BG GDDR 5 de mondom nagyon gyengén muzsikál valami erősebb kellene játékr ha esetleg tudtok mondani valami jót ASUSba jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
vekk200
tag
Nem tudom mér akadozik...
i5 2,9GHZ
Corsair 4GB 1333Mhz Duálba
meg ez a kari AMD HD6770 1GB GDDR5 128 bit..
Táp:500 W Schiftec -
olta
aktív tag
vekk200
Hasonlo kartyat akarnak cserelni par hozzaszolassal elotted is. Szoval szamodra is ervenyes a GTX560 vagy 6870-en. Hogy melyiket? A dontes a tied
GTA4 patchelve van? Mert anelkul hasznalhatatlanul lassu akarmilyen gepen
[ Szerkesztve ]
-
vekk200
tag
Köszönöm az ötleteket agyalok rajta minden képpen....mer most ezzel a kártyával jól mellé nyultam...nem jött be Am igen fenn van hozzá a javítás.
[ Szerkesztve ]
-
Deindar
csendes tag
válasz csucsbicep #33926 üzenetére
azt vettem csak utólag nézegettem hogy miért olcsób a 2 ventis de nem baj megvagyok elégedve ezzel is 100% ban
az ára meg BOMBASZTIKUS 3év garija vanÜdv Koroknai GYuri !
-
Djuree
félisten
válasz Hunork #33918 üzenetére
ja nem nekem lenne hanem havernak gtx460 jó lenne, de az inkább már 33+ használtan is. ez a 30 meg nagyon a vége, de gts450-et meg nem akarok, az nagyon gyenge. hiába akarom ati-ra rábeszélni nem akar azt sehogysem, volt egy 4850-e és elbaszódott, azóta nem akar atit
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zoleeno1
veterán
válasz vekk200 #33931 üzenetére
FullHD-n használod? Mert amúgy nagyon jó kis kari 6770, a maga kategóriájában. De fullhd-hoz, meg elkúrt gta4-hez valóban kevés
Djuree: pedig próbáld meg rábeszélni, mert abban az árfekvésben 5770/6770-el járna a legjobban milyen felbontáson használná?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
round3r
csendes tag
Srácok! Max 1280*1024 felbontásban mekkora jelentősége van az 1 giga vga memóriának? A kipurcant 88GT-met akarom lecserélni egy GTS 450-re ([link]). Az előbbin 512 mega van / volt és panaszom nem volt rá. De ha dobna valamennyit a teljesítményen, akkor nem zárkóznék el az 1 gigástól sem. Egyéb esetben maradna ez: [link]
Proci: C2D E6750 2,66 @3,2 Ghz
Chieftec gps-400aa-101a táp
Giga P35-DS3 alaplap -
Hunork
veterán
válasz round3r #33939 üzenetére
Bár a konfigod nem mai darab, de hidd el, elkél az 1GB memória, a lényeg, hogy DDR5 legyen! Jó a GTS450, de 2k-val többért kapsz GTX550Ti-t , ami azért jobb, nem beszélve a 192 bites memóriabuszról.(vagy használtan egy GTX460 768MB, ez sem lenne rossz választás)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz round3r #33943 üzenetére
Mármint a 450-et? Szerintem a GTS450 1GB elég a mostani gépedbe. Ha előrébb tervezel, akkor már más a helyzet, de az meg többe lenne. Lassan csak jönnek NV oldalon is az új darabok, akkor többet lehet majd tudni.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, szerintetek manapság megér 1 Inno3d GTX 285 34000 ft - ot vadiújonnan 1 év garral?
Azért kérdem, mert vacilálok, hogy le kellene cserélnem a Radeon 4850 - et.
A GTX 285 ugyebár manapság is elég erős, viszont nem tudom meddig lesz e még jó DX10 - es vga a legujabb játékokhoz, mert ha megvenném a GTX 285 - t, akkor kb 3 évig nem akarok újabb vga - t venni, de azt sem szeretném, hogy ne menjenek a játékok.
Csábító az is, hogy a GTX 285 a leggyorsabb vga ami létezett az 1 gpu - s GTX 200 - k közül. -
Alister71
nagyúr
válasz fasterware #33947 üzenetére
A DX10-es játék olyan mint tű a szénakazalban, a DX9-es annál több. A11-esek java fut 9-ben is, tehát minden játék el fog indulni. Kérdés, hogy megéri-e ennyiért venni egy DX9-re használható kártyát, mikor ennyiért kapsz használt GTX460-ast is, ami gyorsabb is és DX11-es.
klikk[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
zoleeno1
veterán
válasz fasterware #33947 üzenetére
Egyáltalán nem éri meg. Annyiért (vagy 1-2k-val többért) kapsz aprón 6850-et, ami mind teljesítményben, mind fogyasztásban kenterbe veri és dx11-es: [link]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
fasterware
aktív tag
Köszönöm az útbaigazító válaszokat, elkapott a hév, hogy milyen jó lenne ha ..., de minden jóban van valami rossz, sajnos .
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest