Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Löncsi
őstag
-
Löncsi
őstag
válasz Ummagumma #8400 üzenetére
Nem fizetnék rá.
Amúgy a Radeon és Geforce között nincs nagy különbség teljesítményben. Physix esetleg ami Gef mellett szólhat.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
HD3850/4670 AGP (akár használt), de őszintén szólva annyira nem éri meg az árát, na meg lehet tápegységet is kellene cserélned.
Nem kötelező natív felbontást használni, vedd kisebbre és a képet terjeszd ki teljes képernyőre.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
válasz the dealer #12840 üzenetére
De miért kell Cs 1.6-hoz 3D-s órajel? A kártya takarékosság miatt visszaveszi az órajeleket, asszem az enyém is 2D-s profilba vált, igaz nagyon rég néztem.
-
Löncsi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz szezso15 #16022 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de ha játszani is szeretnél (normális minőségben), akkor nem érdemes a jelenlegi gépet foltozgatni.
Inkább rakj félre pénzt, add el a jelenlegit, és vegyél egy rendes, olcsó komplett konfigot (proci+lap+ram+vga).
-
Löncsi
őstag
válasz szezso15 #16030 üzenetére
Régi a gép, és nem éri meg pénzt rakni bele, inkább cserét javaslunk.
Ha nem tudsz gépet cserélni, inkább ne vágj bele (több mint 20k) .
[ Szerkesztve ]
-
-
Löncsi
őstag
válasz nightvison #21395 üzenetére
Intel Quad-ot csak használtan érdemes venni, már pár éve kifutottak, amiket boltokban látsz mind beragadt készletek szinte. Nemrég vettem én is a procimat itt hardveraprón, 20 körül megkapod őket.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz johnny82 #22141 üzenetére
Nem is az a baj, hogy melegszik (az üzemhőmérséklet 80-85 fok körüli), hanem ,hogy terhelés alatt egyszerűen visít a kártya. Szerintem kerüld az egy-slotos hűtéseket ha zavar a hang, vagy tegyél rá komolyabb hűtést.
Felettem linkeltek egy HIS-t, azt megveheted.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Alister71 #22747 üzenetére
Ne legyél már ennyire elfogult, jó ez a kis Sandy, különösen a fogyasztás.
És valóban nem lehet tuningolni, de egy 125W-os Phenom-ot el kezdesz húzni, tovább nő az étvágya..
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Ebből rendeljetek.
-
Löncsi
őstag
válasz Kezdő vagyok #26059 üzenetére
Utóbbit, egyértelműen.
-
Löncsi
őstag
válasz Kezdő vagyok #26061 üzenetére
Tessék.
A teljesítményt leszámítva azért is ajánlom a Geforce-ot, mert a Cyclone hűtést sokan dícsérik.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Alpachino #26190 üzenetére
BF3, 1680x1050 High beállítással, húzott 460-assal (850Mhz core), végig 99% VGA load volt, egy sima 3Ghz-es 4 magossal, ehhez ne mondja már valaki, hogy Core i7 proci kell.
Ebből gondolom, hogy megveheti a Q6600 mellé, ha kevesli a teljesítményt akkor picit tuningol a procin.
-
Löncsi
őstag
válasz WD_crash #26192 üzenetére
Az új kártyával lesz ott átlag 50-60 fps, nagyobb felbontásban.
Tápod milyen? Arra figyelj oda, hogy ne legyen kevés az új kártya alá.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Hunork #26214 üzenetére
+1.
Viszont ha 550 TI, akkor érdemes szerintem ezt megvenni, jó a hűtése és még olcsóbb is. (Aqua szintén, Iponban is ennyi)
[link]Bár most látom ,hogy régi 2 magos AMD-be menne, előbb azt kellene valami cserélni valami erősebb fajtára.
[ Szerkesztve ]
-
-
Löncsi
őstag
Tud most is, igaz kevés játék támogatja, no meg erősebb hardvert kíván, cserébe kapsz pár extra effektet.
Kis bemutató.
[link]Támogatott játékok listája:
[link][ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Storms #26372 üzenetére
A két kártya teljesítménye ugyanaz, viszont a Radeon állítólag elég zajos, így inkább GTX590.
22"-es monitorhoz egyébként kissé fölösleges ekkora kártya, szerintem érdemes kisebbet venni.
-
Löncsi
őstag
válasz Kezdő vagyok #26466 üzenetére
Ne az MSI oldaláról, hanem a hivatalos oldalról szedd le a drivert.
Auto-detect Your GPU, és már töltheted is.
Szerk
Igen, egy garit megérhet a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Recon666 #26579 üzenetére
+1.
lacika8006:
Talán egy A8-3850-en érdemes még elgondolkodnod, ez egy 4 magos proci, megtámogatva egy izmos IGP-vel.Sandy IGP és az a Radeon nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz tomsics #28694 üzenetére
Az ASUS-ról csak jót tudok mondani, nekem is DC-féle hűtésem van és nagyon jó.
De 40-et nem ér meg a kártya, 35 körül be lehet szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Magnum p.i. #28819 üzenetére
GTS 450.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
9600GT után nem lesz előrébb gts450-el.
Inkább egy olcsó 2/4 magos proci apróról (Wolf/York) és annak értelme is lenne. De nekem8, győzd meg akkor róla.[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Japedro #29604 üzenetére
Elegendő lenne egy jobb proci, 9600GT szvsz még elég jó és van 4Gb ramod is. De a D820 már elég öreg és egy E8xxx vagy 4 magos Q6/8xxx sokat dobna rajta, ezek 20 körül/alatt vannak. Tápot írd le, de sztem vinni fogja.
Cod-BO-hoz pedig hozzátartozik, hogy patchek nélkül játszhatatlan, legalábbis amiket olvasgattam róla, nem lett jó game.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz Japedro #29607 üzenetére
Nem ismerem ezt a tápot sajna, tápos topikban eligazítanak. De ha elbírja a jelenlegi procidat, akkor újabbakat is vinni fogja, ezek már keveset fogyasztanak.
-
Löncsi
őstag
válasz solfilo #29613 üzenetére
Ezt nem tudtam köszi.
De a mostani Bullok nem lettek túl jók, a köv. generációról pedig semmit nem tudunk (én legalábbis).
Ennyi erővel i3-2100-et is ajánlhatna, ebbe a platformba később vehetne i7 2600K-s proceszort is akár.[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz EvilSymbol #30145 üzenetére
Azért, mert gyenge minôségû kártyákat (és minden mást is) gyártó cég.
Először is üdvözlünk a PH!-n, látom friss újonc vagy.
-
Löncsi
őstag
válasz Mustangjones #30257 üzenetére
GTX460 szépen húzható, ezt ne felejtsd el azért.
-
Löncsi
őstag
-
Löncsi
őstag
válasz volvoguy #31263 üzenetére
Az SE-jelzés azt jelenti, hogy 1 blokkal kevesebb van a kártyán, ergo kicsit lassabb a sima GTX460-tól.
Vicces lehet a csávó, jó hogy nem "Super Edition"-t mond.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Igen, csak én már inkább rááldozok egy jobb hűtésre (Windforce, DirectCU, Cyclone.. stb), semmint utólag szerelgessen az ember, több a munka és a pénz vele (+garancia vesztés esélye, igaz nem volt hibás kártyám eddig). A referencia hűtésekkel sosem voltam jóban,az 1 slotos HD4850 után fogadtam meg, hogy többet nem veszek ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest