Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibuu
tag
ilyet szeretnék venni:
AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HXde olyan kérdés van hogy upc directet rá lehet kötni? (úgy hogy ne kelljen hozzá tv)
(mert uj lakásomban nem akarok még tv-t venni,csak upc direct előfizetés+laptop+ilyen tuner)
megoldható?? -
cibuu
tag
mi a különbség a AVerTV Hybrid+FM Volar és a Avermedia AverTV Hybrid Volar HX között?
-
cibuu
tag
(ja és persze teljes képernyőben akarnám a jó minőséget)
ja és látom hogy ilyen is van (Avermedia AverTV Hybrid Volar HX):
http://www.hwsw.hu/hirek/36052/ez jobb mint a AVerTV Hybrid+FM Volar?
ja és még valami:
2,4 es athlon xp procim van,1 gb rammal és his radeon 9600xt videokártyával.
ezzel a konfiggal menni fog a felvétel vagy a lejátszás jó minőségben?elég a gép ehhez? -
cibuu
tag
Bocs,tudom elég béna kérdés de ha lesz tv tunerem,és úgy tv-zek,akkor a monitoron a kép az egy az egybe ugyanolyan minőségü lesz,mintha egy rendes katódsugárcsöves tv-n néznék?vagy tunerrel nem lehet elérni azt a minőséget?
-
cibuu
tag
válasz
wassermann #5624 üzenetére
hmm,engem is zsebre vágott
köszi! -
cibuu
tag
hi!
milyen tv tunert tudnának ajánlani nekem?
kb 8-15 ezer forint közötti árkategóriában?elvárások:Ha lehet külső ezköz legyen.(usb-s például.vagy ezek nem olyan jó minőségüek??)nem árt ha fel is tud venni,fontos hogy analógot ismerje(sima kábeltv-m van)de azért jó lenne ha digitálisat is ismerné,(tehát hogy digitálisról is tudjak felvenni->upc direkt)
kérem segítsenek! -
cibuu
tag
Nem értek a témához,de szeretnék egy ilyet.
De ezt néztem ki:
Pinnacle PCTV Analog PRO USB"A PCTV Analog Pro USB egy USB 2. 0-ás TV tunerkártya analóg TV adások nézésére. Használja hozzá járó MediaCenter szoftvert és a távirányítót. Nézze akár időeltolással kedvenc mũ, sorát miközben rögzíti. Felvételeit MPEG1/2 vagy DivX formátumban is elmentheti merevlemezre vagy közvetlenül DVD-re. Inernetes rádiók hallgatására is alkalmas. CD-t, DVD-t vagy bármilyen más mediafájlt lejátszhat PC-jén. Tökéletes a hordózhatósághoz, Laptopokhoz és jól mutat az asztalon."
12 ezer ft körül árulják!annyit megér ez?
és lehet h hülye kérdés,de up direktem van,az nem gond ugye?arról is fel lehet venni vele ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest