- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
pzolika9512 #49375 üzenetére
Budapesten például a DIGI-t figyelembe véve a XIX. kerületben valahol ugyan van 500-as vagy 1000-es net, de két utcával arrébb, még a kerületen belül csak 8 Mbit/sec érhető el. Ahol más szolgáltatók is csak kb 30 Mbitet adnak maximálisan, persze ott az már aranyárban van, kb 10 ezer csak a net asszem.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
pzolika9512 #49348 üzenetére
Nekem van egy tenda access pointom de olyanokat csinál, hogy frissítem a firmware-t újraindul és még mindig ugyanaz a firmware van rajta 2013-as dátummal, miközben tavaly decemberi amit feltúrtam neki. Vagy pl ha átállítom a dátumot akkor se változik semmi még rr után se. Konfigurációs ip címe teljesen más mint ami a kezelési leírásban volt. (Gugliztam és megtaláltam a jót, de egy szerencsétlen 1.0 user itt elbukna...) Soroljam tovább?
Egyébként 5 ezer forint volt (így fért bele a büdzsébe anno az Edgerouter meg a switch mellé. Lényegében az 5 év gari miatt vettem meg) és stabilnak stabil (ebből a szempontból meglepően korrekt), de amint tudom cserélem le egy Unifi AC LR-re. Chromecast-nál már néha azért elfogy, de ha csak a mobiltelónak kéne tökéletesen elég lenne. Ajánlani pont a fentiek meg egyéb furcsaságok miatt nem ajánlom senkinek. Nekem is csak átmeneti beruházás volt.
-
jeni
félisten
válasz
pzolika9512 #49342 üzenetére
Elvileg a TP-Link WN841N az egy fiatal cucc.
Tenda se rossz.
A sz@r a dologban az a EMAG cég. Ha bármi gebasz van ,akkor a cuccot Romániába viszik ki javíttatni,itthon semelyik szerviz nem vállalja a garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Metal topik
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest