- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Na ez már szeretem kimerítetted az összes kérdésem gondom bajomra válaszoltál! Nagy köszönet!
Anno azért húztam le fixen telepítettem a kábelt mert az okos TV-be volt dugva mert nagyon gyengén vette a router wifijét(anno nem is tudtam vannak ilyen ext. csodák). Így az most átkerült a laptopba. Nagyon ritkán piros a led, de persze pont akkor amikor nem kellene és belassul minden lent. Ez így szokott lenni.
Bent van a házban is csak nem mindenhol a 3 fázis. Szerintem amiket leírtál bőven elégnek kell lennie! 2 router és repaeter.
-
Köszi a válaszokat. Abban a sarokban van a gép, ahol a router, és oda van vezetve kábelen a net, ami amúgy a bejárati ajtó felett jön be. Ott most a Tcom routere van (Huawei), használaton kívül.
Akár át is lehetne helyezni a routeremet, a Huawei alá még éppen befér, éshát tényleg nem kell kéznél lennie. Ezzel még nem próbálkoztam, csúnya. Onnét mindenhova jobb lenne?
Ettől függetlenül érdekel az AX50 vagy az AX73 is, a VPN és a parental control miatt. Előbbi fotómegosztó progihoz kell, utóbbival azt szeretném elérni, hogy a kölyök ne nézzen mást tanulás közben.
Bár az AX73 kicsit már drága egy ilyen kicsi otthonra. Kb 1-2 méterrel kell távolabbra érnie, mint a mostani router. (Van, de szakadozik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged