- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kami11 #44250 üzenetére
Nyilván mindenki a saját tapasztalata, belátása szerint ajánl, én elfogadom mindenki más véleményét is, de nyilván azt fogom én is ajánlani ami nekem már bevált akár személyes használatban, akár máshoz, ismerősökhöz, kollégákhoz, rokonokhoz, akárkihez telepítve, és tudom róla, hogy problémamentesen dolgozik hónapok, évek óta. Véleményem szerint aki csak azért ajánlgat egy típust, mert látja, hogy mások is ajánlják, vagy mert viszonylag sokat van emlegetve, az felelőtlenség is a részéről. Én TP-LINK-et akkor szoktam ajánlani, ha a felvázolt kritériumok olyanok, pl. a kérdező kiköti, hogy TP-LINK legyen, vagy az árkeretbe nem fér bele más, de én mindig jelzem is, hogy ugyan ott van az ajánlott modellek listáján, sokan használják elégedetten, de én nem szoktam ajánlani. És persze nem mondom azt sem, hogy nem láttam még jól működő TP-LINK-et, mert nyilván volt szerencsém ilyenhez is, és örülök neki ha minél többeknek beválik a megvásárolt típus, akármilyen gyártótól is legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Drón topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete USA AppleCare+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Hibás Ayaneo Next Lite 512GB-os kézikonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest