- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
saltanus
aktív tag
válasz
proradeon #28871 üzenetére
Szia !
Megvettem a TP-LINK WR-841N routert műkodik is szépen, de az lenne a kérdésem h két gép is használja az adott routerol a netet, és nem lehet beállítani h egyenletesen ossza el a jelet a két gép között?
mert pl hugom nézi a youtubot nálam meg játék közbe felugranak a pingek és elkezdek laggolni, de kb fél perc után megint jo... nem lehet ezt valahogy egyensúlyozni akar valami masik programmal? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
proradeon #28871 üzenetére
Lehet kicsit félreérthettél, leírom megint.
A Technicolort én is bridge módban gondoltam, mindent kikapcsolnék, az csak modemként működjön gyakorlatilag. Onnan egy CAT 5E kábellel összekötném egy mellette lévő routerrel, amit vennék és az szórná át az egész házon a netet. Ezért kéne valami elég erős antennákkal megáldott valami.
Az, hogy nem biztos, hogy működni fog, mivel ez egy elég sokváltozós egyenlet, tisztában vagyok vele, mert szakmabeli vagyok, de internetről vásárolnám és ha kritikán alul szerepelne, visszavinném és visszakapnám a pénzem...
A ház közepére való router elhelyezésével az a baj, hogy pont a kábeleket szeretnénk elkerülni, mert nem igazán könnyen kivitelezhető a helyzet (tolóajtó, fél méter vastag fal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest