- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Gubek-Einste #17204 üzenetére
köszi
olvasgattam már itt is, s elég vegyesek a vélemények, ezért kérdés a hatótáv.
Ahogy olvasgattam, TP-linkek egész jók ebben.Az elhelyezést valamelyest kábelezéssel tudom változtatni, de 2db 50 centis falat így is kellene tudnia. Az rendben van, hogy sok mindentől függ, azonban nem akarok emiatt szenvedni vele, erősebb antennát venni (ha lehet és cserélhető egyáltalán az adott típuson), illetve nem hinném hogy ezért kicseréli erősebbre nekem a bolt, ha kiderül, hogy gyenge a házhoz. Szóval pár extra kört kívántam ezzel megspórolni magamnak.
Ha nem megy, akkor maximum átviszem a padláson és le a másik szobába a kábelt.
Ez egy kőből épült egyszintes falusi ház, más wifi csak 1db a környéken, elektromos vezetékek a telek előtt és oldalt futnak, bár ez nem hinném hogy zavarná a dolgot.
A 100mbites háló a jövő zenéje, így egyelőre a sebesség kevésbé fontos, inkább legyen lassabb, de tudja a szükséges távolságot.
standby-t azért kérdem, mert jó lenne automatán készenlétbe rakni, ha nem vagyunk otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nyaralás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest