Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
Az AX53U-ban biztosan van. Sajnos nem nagyon lehet megmondani melyikben mi van, amikor én vettem az AX1800U-ban pl. nem volt mesh, utána meg egy FW frissítéssel lett. Szóval ez ilyen.
Ha csak kliensként akarod használni akkor nem kell ragaszkodnod az Asus-hoz. Akármilyen régi használt kétsávos router jó lehet. Ha pedig van kedved szórakozni, felrakhatsz egy OpenWRT-t egy olyanra amin nincs kliens mód és ott tutira meg tudod csinálni. Szerintem ha hasraütésre vennék egy TP-Link vagy egy Tenda routert 10 ezer alatt, jó eséllyel tudná a kliens módot. -
"a mai sebesség felezés pedig nem akkora hátrány.. bár az antennák száma is duplázódott, nem vagyok benne annyira biztos, h még mindig feleződne"
Az antennák száma nem befolyásolja a sebességet, és különösen nem azt, hogy a repeater felezi a sebességet. Akkor nem feleződik a sebesség, ha a két adatirányra külön rádiós egység van, amelyek folyamatosan adják át egymásnak egy egyébként half duplex wifi jelet. Ilyet pedig az otthoni kategóriában nem nagyon látsz.
Azon pedig szerintem kár csodálkozni, hogy az alső árkategóriával nem akarják felzabáltatni a drágább eszközeiket.
MaCS
-
woodworm
veterán
Tudtommal az n12e újabb verziói ismerik a repeater funkciót, amire a dobozán utalnak is 3-in-1 felirattal. Bár az a1 és a c1 verzió nem tartozott az acélos routerek közé.
A kétsávos routereknél pedig nem általános a szélessávú antenna, pl az említett ax52-esnél is sávonként vannak párban az antennák.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX