- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
pdftotextet probáltam. Addig eljut, hogy megcsinálja a txt-t, de nem tudja kinyerni az iktatószámot hiába látom a txt-ben. Biztos valami rejtettkarakteres dolog lehet még ott a pdfshaper már a txt-ben is úgy jeleníti meg a szöveget ahogy a pdf-ben van a pdftotext meg kisorolja balra az összes sort.
#54273sztanozs
Több helyre is szánnám ezt az átnevezést így első körben csak úgy próbálkozni, hogy valami portable vagy egyszerűen telepíthető megoldás kellene, de ha nem jutok dűlőre akkor megnézem -
atee_13
őstag
válasz
Blaster #54271 üzenetére
Ezt próbáltam, de nem tudom parancssorból automatizálni.
Úgy működne, hogy egy mappába beteszem a pdf-eket és a batchfájl átnevezi őket a bennük található iktatószámra. Meg ha jól láttam csak webes felület van a pdf-ből txt konvertálására. (txt-t csinál a pdf-ből és abból nyeri ki az iktatószámot)
-
atee_13
őstag
Üdv!
Használom a PDFShaper Free-t (8.8) arra, hogy pdf-ből kinyerjek egy iktatószámot és arra legyen átnevezve. Parancsorosan a 21 -es paranccsal eddig ment is viszont most nem működik.Van valami free ami kiváltja? Pdf-ből csinálna txt-t és abban keresne az iktatószámra a batch.
Vagy akár bármi ami parancssorból működik és pdf ből ki tud nyerni adott szöveget? (pdf kereshetően van szkennelve)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest