Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Rosszul fogalmaztam, azt tudom, hogy be lehet állítani, hogy méret szerint rendezze egy mappa tartalmát, de nekem olyan kellene, amit mondjuk az adott meghajtón az össze fájlt kilistázza és úgy. Bár most, hogy így belegondolok, *.* listázás után, rendezés méret szerint... Ok, akkor szerintem jó lesz.

-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Van olyan program, amivel ki tudom keresni, vagy listázni egy adott meghajtón a nagyobb méretű fájlokat, vagy esetleg mindet és sorba rendezi méret szerint?
Ha esetleg valami ismertebb program is tudja (értem Total Commander) akkor hogy? Kösz!
-
kriszwells
aktív tag
Úgy érted, 1 percnyi hanganyag mennyi helyet foglal? Körül-belül 0,63 Mb-ot.
(Közben átfutottam a régebbi fájlokat, van közte még 88kbps, 4 bit, mono, 22kHz, IMA ADPCM is.)
Kisebb fájlméret, helymegtakarítás a célom (elfogadható minőségben vissza lehessen hallgatni) nem kimondottan a tömörítetlen hangformátum. -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy van 16Gb-nyi fontos hangfelvételem (256kbps bitsebesség, 16bit hangminta, mono, 16kHz mintavételezés, PCM attribútummal) és helymegtakarítás végett szeretném átkonvertálni, valamilyen formátumra, alacsony minőségromlással. Milyen programmal/milyen kiterjesztésre érdemes? Ritkán használt felvételek, szinte sose, de fontos megőrizni, ha később netán kellene, ugyanakkor sok helyet foglal.
Próbáltam wav2mp3-at, de nem lett kisebb, hasonló beállítással csak mp3, azt gondoltam az a wav-hoz képest tömörített, míg a wav tömörítésmentes ha jól tudom? ?
Köszönöm! -
kriszwells
aktív tag
Lehet nem ide kellene, jobbat nem találtam...
Az mitől lehet, hogy a pdf fájljaimnak az ikonja megváltozott a képen látható módon? Jobbegér társításnál ha kiválasztom acrobat readert akkor azzal megnyitja, sőt így is, de nem változik vissza. Jobbegér ikon csere meg nincs. Annyira nem nagy gond, de azért csak megszokta az ember, hogy néz ki egy pdf ikonja...
Kösz

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest