- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Esetleg a Punch 3d home programjai közül valamelyik.
Egyikben van olyan, hogy te "tervezheted" meg a bútorokat, asszem amikor néztem ez kb annyi volt, h torzíhattad őket, ahogy akarod. Szoba méretét azért biztos be tudod állítani szerintem mindegyikben "méretpontosan". Értsd akkora falat rajzolsz, amekkora kell, vagy nem értem a problémát.
Esetleg az Archicad, de az profi program, és a bútorokat ahhoz is külön egyesével kell lemodellezned, vagy letöltöd valahonnan, de akkor meg ugyanott vagy, az is "előre gyártott".
Szerintem valami 3d tervezőnél egyszerűbbel enm fogod tudni profi módon megcsinálni. Esetleg a maya vagy a 3d studio helyett használhatnál solidworks-öt, abból könnyen tudsz műszaki rajzot is csinálni, ami nem hátrány, ha esetleg valamit méretre kell majd készíttetni. Meg az tényleg tervezésre van, nem pedig szép 3d-s szörnyek készítéséhez.
Persze ezt sem öt perc megtanulni, de viszonylag könnyű benne alap geometrikus formákból építeni valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest