Hirdetés
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Nem vagyunk egyformák, sok mindennel vissza lehet élni. Én azért - rendszergazdai feladatokat ellátva - elég sok érzékeny adathoz hozzáférhetnék sok sok ügyfelemnél, de mégsem teszem. A könyvelők is így vannak ezzel, nem is érdekük, pláne, hogy 1x lehet eljátszani, utána az életben nem lesz ügyfele, márpedig ebből élnek.
A másik dolog a családtagok ügyfélkapuja. 2 felnőtt gyerekem van, akik eddig rám írtak, hogy jött valami a tárhelyre, nézzem meg, mondjam ha van teendő, stb. A feleségem szintén, nem szeret vele foglalkozni, rám bízza. De most ezzel ez is megborul, nyilván nem akarom az én telefonomhoz kötni a dolgot, mert úgy sem lenne jó, meg hogy tőlük kell kód, így sem lesz jó.
A lányom egyetemét én fizetem, de nekem nincs "diák" hozzáférésem, nyilván a lányom neve alatt léptem be és fizettem ki a tandíjat is. Az utolsó évre ez megváltozott, hallelúja biztonság, 2f hitelesítés, már ezt sem tudom megtenni, elég szarakodás volt belépni, hogy közben telefonon hívtam lányom, hogy na most megy a kód, diktáld be, stb. mindezt azért, hogy fizethessek
Mindeközben azért lopják a fb loginokat (vagy legalábbis ezt olvastam), mert banki ügyintézés hitelesítéséhez is elegendő némely banknál a fb azonosítás. Nesze neked biztonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest