- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
qwertly #48597 üzenetére
BlueStacks
Stabil, megbízható. Persze erőlteti a játékok telepítését de ha be van minden állítva onnantól király.
SpaceJam
Sajnos csak a próbálgatás marad:
- van funkció ami nincs másnak nem is hiányzik de neked igen
- másnak "könnyű" számodra nemMindenképpen magadnak kell tesztelni nem végtelen a lista idő mire megtalálja az ember.
Anno így csináltam a zenelejátszókkal végül megtaláltam a Foobar-t, majd ugyanígy a film lejátszókkal így találtam a VLC-t, képnézegetőnek a HoneyView-t, képmetszőnek a PicPick stb.
Te tudod neked mi kell az OBS nem könnyű de mindent tud ami átlag felhasználásra kell fejlesztik, van aki tud benne segíteni is - lehet itt is van topikja stb. -
válasz
qwertly #48597 üzenetére
én a NOX-ot használom már egy ideje. Stabilan és jól fut. Még egyszerűbb játékokat is normális sebességgel futtat.
Ha jól emlékszem a bignox.com a hivatalos oldala. De céges környezetben nem tudom ezt most megnézni. Próbáld megnézni, hogy mi a hivatalos oldal, nehogy valami fake-t telepíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest