Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Ezt a linktároló betöltést még soha nem használtam.
Beállításokat mentettem és a linktárolóba megnéztem, hogy mit ajánl fel. Azt a nevet hagyta bent, amit adtam neki, viszont nem preferált egy kiterjesztést sem, így konkrétan nem tudom, hogy a linktárolónak biztosan jó-e a mentett file. Ezen a néven mentettem,
mai mentés.jd2backup
Több mint 15 mb-os szöveges állomány lett
Ha ez az, amit szeretnél, felejtsd el. Belenéztem a Total commander nézőkéjével, így néz ki;3.Stefano Pulga - Love Taker (Original 12' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\04.Passengers - He's Speedy Like Gonzalez (Original 7' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\05.Raffaella Carrа - 1,2,3,4 Dancing (Original Album Version).mp3"
a vége meg ilyen (gondolom a törlések nyomai):
˘(€W>?@,7řŢăă{XbŐ*:0׎ˇařî;fľqvžĚç·‹Ö•›ąâÎLoí›pm™˙®ß,îÇ/Ńcë7¬|7 ŢŽnvÉĚÁ×ŔÚĆI˝m|iťleu%wŤcč‘“Ú\xÇŰ…—, g3ÁZ=žß—‚âlëőÍ+Îl˙çóóőł—šz“©ĺ·ˇgůł±Ąé§UüĘńÖ™ů›Ď¶'§fľĺ…Ź\?Ř"łĄ?÷í•5çĂtËž¸÷9ˇ`ąçÚÔŮ%ÂńŻrĽç^˘Ň2†Ś8ŃŞÂ÷čó<˘¶yUź§4I™ţŞ2¸JPüěĆBE%jăŚĎq8‰cůÇKÖ´ĚkŐ8ĎN×·‚Ţ`Ô”%Ęę/|Hp¶óë–wwެI’Ţ~†Ă3
Nem hiszem, hogy meg tudod "etetni" a programot, hogy megjelenjen a listában a Neked megfelelő lista. Ha sikerülne esetleg, akkor minden további nélkül le lehetne (újra)tölteni, van olyan opciója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Túra és kirándulás topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest