Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Erre én 2 külön programot modnanék:
• Performance Monitor - Vannak widgetjei is, de én azokat ki szoktam kapcsolni (show this panel > off). Ezeket tudja animált system tray ikonon jelezni: CPU-használat, RAM, net, drive. Egyszerű cucc, ezt én minden gépre fel szoktam rakni, mert ennyi visszajelzés kell általában az embernek az aktuális terheltségekről. Nálam annyi a különbség, hogy a net-mérést a Net Meter végzi, mert az részletesebben beállítható, és statisztikát is vezet.
• Core Temp - Ezzel pedig ki tudsz rakni egy hőmérsékletet jelző ikont a tray-be. Beállítható, hogy ne a főképernyővel induljon automatikusan, hanem minimalizálva, így csak a system tray ikon jelenik meg a kívánt adattal. Kár, hogy a Performance Monitor az ikonra irányított kurzornál a hőmérsékletet pont nem írja, de így, két program használatával is minimális forrásból megoldható, amit szeretnél.
Win 7 és 10 alatt is jól mennek az említett programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest