- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
olivera88 #40341 üzenetére
Erre én 2 külön programot modnanék:
• Performance Monitor - Vannak widgetjei is, de én azokat ki szoktam kapcsolni (show this panel > off). Ezeket tudja animált system tray ikonon jelezni: CPU-használat, RAM, net, drive. Egyszerű cucc, ezt én minden gépre fel szoktam rakni, mert ennyi visszajelzés kell általában az embernek az aktuális terheltségekről. Nálam annyi a különbség, hogy a net-mérést a Net Meter végzi, mert az részletesebben beállítható, és statisztikát is vezet.
• Core Temp - Ezzel pedig ki tudsz rakni egy hőmérsékletet jelző ikont a tray-be. Beállítható, hogy ne a főképernyővel induljon automatikusan, hanem minimalizálva, így csak a system tray ikon jelenik meg a kívánt adattal. Kár, hogy a Performance Monitor az ikonra irányított kurzornál a hőmérsékletet pont nem írja, de így, két program használatával is minimális forrásból megoldható, amit szeretnél.
Win 7 és 10 alatt is jól mennek az említett programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest