- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY #31114 üzenetére
Hiába emlegeted már megint a Norton Commandert, én például előbb ismertem a Total (Windows) Commandert, a Nortonnal csak futólag találkoztam.
Viszont szerencsére, miután az első gépem összeraktam még 98-ban, egy ismerős felhívta a figyelmem az akkori Windows Commanderre, ami jelentősen használhatóbbá tette a fájlműveleteket, nem beszélve egyéb képességekről, amikre apránként jön rá az ember, akár még 10 év után is.
Ha jól emlékszem, hozzászólásaidban többször el is árultad magad, hogy nem is vagy teljesen tisztában a TC képességeivel, ezért is fura, hogy lenéző megjegyzéseket viszont szívesen teszel rá.
Nyilván sokat számít a megszokás is, de épp ezért nem illik például a Linuxosoknak fikázni a "hülye Windowsosokat", vagy fordítva sem. Ez egy örök ellentét, aki megszokja az egyiket, nem mindig érti meg a másik embert, hogy miért ragaszkodik valamihez.
Ezt nem mérték fel kellően a Microsoftnál sem, amikor a Startmenü erőszakos kiirtásával próbálkoztak. Nem bizonyult egy jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest