Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY #31114 üzenetére
Hiába emlegeted már megint a Norton Commandert, én például előbb ismertem a Total (Windows) Commandert, a Nortonnal csak futólag találkoztam.
Viszont szerencsére, miután az első gépem összeraktam még 98-ban, egy ismerős felhívta a figyelmem az akkori Windows Commanderre, ami jelentősen használhatóbbá tette a fájlműveleteket, nem beszélve egyéb képességekről, amikre apránként jön rá az ember, akár még 10 év után is.
Ha jól emlékszem, hozzászólásaidban többször el is árultad magad, hogy nem is vagy teljesen tisztában a TC képességeivel, ezért is fura, hogy lenéző megjegyzéseket viszont szívesen teszel rá.
Nyilván sokat számít a megszokás is, de épp ezért nem illik például a Linuxosoknak fikázni a "hülye Windowsosokat", vagy fordítva sem. Ez egy örök ellentét, aki megszokja az egyiket, nem mindig érti meg a másik embert, hogy miért ragaszkodik valamihez.
Ezt nem mérték fel kellően a Microsoftnál sem, amikor a Startmenü erőszakos kiirtásával próbálkoztak. Nem bizonyult egy jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő