Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Hiába emlegeted már megint a Norton Commandert, én például előbb ismertem a Total (Windows) Commandert, a Nortonnal csak futólag találkoztam.
Viszont szerencsére, miután az első gépem összeraktam még 98-ban, egy ismerős felhívta a figyelmem az akkori Windows Commanderre, ami jelentősen használhatóbbá tette a fájlműveleteket, nem beszélve egyéb képességekről, amikre apránként jön rá az ember, akár még 10 év után is.
Ha jól emlékszem, hozzászólásaidban többször el is árultad magad, hogy nem is vagy teljesen tisztában a TC képességeivel, ezért is fura, hogy lenéző megjegyzéseket viszont szívesen teszel rá.
Nyilván sokat számít a megszokás is, de épp ezért nem illik például a Linuxosoknak fikázni a "hülye Windowsosokat", vagy fordítva sem. Ez egy örök ellentét, aki megszokja az egyiket, nem mindig érti meg a másik embert, hogy miért ragaszkodik valamihez.
Ezt nem mérték fel kellően a Microsoftnál sem, amikor a Startmenü erőszakos kiirtásával próbálkoztak. Nem bizonyult egy jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi