Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az a gép szerintem maxon fogyasztana 70W-ot, egyébként a 10-15W játszana kb. gépen is.
Próbáltam tájékozódni, és az OpenWrt-t istenítették, mindenki azt írta, hogy mindent tud, mindenki azt ajánlotta, hogy azzal lehet, hogy azzal mindent lehet. Konkrétan leírtam mindent, részletesen, hogy mit szeretnék, mielőtt megvettem, de hiába.
Tegyük fel, hogy mindig ír a lemezre (amire nem tudom, mi szükség van, ha nem csinál semmit), és lenne egy SSD-m, amin a rendszer volna. Akkor már mindenképp le lehet állítani.
De még mindig nincs olyan program, ami a HDD/SSD helyett memóriába dolgozna meghatározott mérettel, hogy utána egyszerre helyezze át a nagy darabokat magától, nélkülem, Pedig az én kérdésem, csak erre irányult. Nem úgy, hogy egy 30GB-os torrentből beállítok 5-öt, mert oda annyi fér, aztán áthelyezem HDD-re, és a többi részét oda töltöm, mert ez értelmetlen, és felesleges kínlódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest