- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az a gép szerintem maxon fogyasztana 70W-ot, egyébként a 10-15W játszana kb. gépen is.
Próbáltam tájékozódni, és az OpenWrt-t istenítették, mindenki azt írta, hogy mindent tud, mindenki azt ajánlotta, hogy azzal lehet, hogy azzal mindent lehet. Konkrétan leírtam mindent, részletesen, hogy mit szeretnék, mielőtt megvettem, de hiába.
Tegyük fel, hogy mindig ír a lemezre (amire nem tudom, mi szükség van, ha nem csinál semmit), és lenne egy SSD-m, amin a rendszer volna. Akkor már mindenképp le lehet állítani.
De még mindig nincs olyan program, ami a HDD/SSD helyett memóriába dolgozna meghatározott mérettel, hogy utána egyszerre helyezze át a nagy darabokat magától, nélkülem, Pedig az én kérdésem, csak erre irányult. Nem úgy, hogy egy 30GB-os torrentből beállítok 5-öt, mert oda annyi fér, aztán áthelyezem HDD-re, és a többi részét oda töltöm, mert ez értelmetlen, és felesleges kínlódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diablo IV
- Formula-1
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest