Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor hajrá rúgd ki őket. Ettől függetlenül ugyanúgy nem fogja a kutya sem venni ezeket itthon ahogy eddig sem. Na vajon miért nincs Thinkpad-Elitebook-Latitude-Precision hegyomlás mennyiségben kirakva? Gondolkozz el miért.
Összes variáció és összes spec meg azért nincs, mert ez egy kb. végtelen hosszú lista lenne, amit értelmeznie kéne Veér Istvánéknak, hogy igen ez az a lokalizáció igen ebben ennyi abban annyi ebben ilyen slot abban olyan és ezzel a panellel meg azzal de csak ha ez meg az. Na ez az a szint ami már nekem sem megy egy szint fölött, pedig ez megy a nap 16 órájában.
Szerintem van viszonteladó, legalábbis nem a gólya hozta eddig sem őket
G771-ről annyit tudok, hogy jó a visszaküldési arány illetve a patentek törésével is áll olyan jól mint a 100k-s tesók.
A feladat "csak" annyi, hogy ár/teljesítményben a lehető legjobbat, és a célnak megfelelően a legkevésbé rosszat kiválasztani adott áron belül.
Ha csak ennyi akkor hajrá, én már beletoltam párszáz órácskát a mostani gémer vackokba és nem tudok olyat mondani amiért kinyílva a tárca, de még csak elméleti szinten sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest