Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesnc
csendes tag
Sziasztok, Sajnos ugy adodott hogy laptopot kell vennem. Sokkal jobban preferalom az asztali gepeket, de a laptop egyetlen nagy elonye, hogy belefer egy taskaba es lehet konnyen hozni vinni most elengedhetetlenne valt. Viszont nem vagyok otthon a temaban, ugyhogy szuksegem lenne egy kis utbaigazitasra... Szoval:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A nyar folyaman.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
100.000 korul szeretnek, de hajlando vagyok adott esetben 150-ig elmenni. Nem vagyok annyira tisztaban az arakkal...(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Mindennapi hasznalat. Net, film, jatek. Nem fogok rajta dolgozni.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen. Itt eleg konkret tudok lenni. Az aktualis Football Managerrel szoktam jatszani, illetve a mindenkori csucs Hack n Slash ARPG-vel, ami jelenleg a Path of Exile nalam. Ha ez a ket cim gond nelkul elmegy rajta akkor mar elegedett vagyok. Elobbihez nem nagyon kell GPU, inkabb CPU-t es RAM-ot ker enni, utobbi meg nem kirivoan gepigenyes, inkabb atlagosnak mondanam.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Mindketto.De hajlando vagyok a teljesitmenybol aldozni valamennyit a minoseg oltaran ha kell.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem feltetlenul. Ha nincs benne akkor sem fakadok sirva.(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Atlagos 15 col koruli. A mattot preferalnam ha lehetseges.(8) Notebook tömege?
Mindegy. Az a helyzet hogy nem naponta hordozgatnam, csak ha eppen koltoznom kell, vagy repulnom, ami mostanaban elo fog fordulni. De amugy egyhelyben lesz a szobamban az asztalon.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nelkule is jo.(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Minel tobb annal jobb.Optikai meghajto nem feltetlenul kell.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Csak az emlitett ket jatek. Semmi videovagas, vagy foto.(13) Eddig kinézett notebookok?
Az a problemam hogy en elveszek ebben a sok markaban es tipusban, szoval nem tudom. A Dell gepeit nezegettem, foleg Latitude es Precision-oket, de szoba johet mas is.(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Abszolut szoba johet hasznalt is, refurbished is.Remelem eleg infot adtam meg, ha valamit kihagytam kerdezzetek. Elore is koszonom a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest