Hirdetés
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz nandris #23693 üzenetére
Az Acer 5755 nagyon jó áron kínál rendkívül erős hardvert, i5-ös "szandi", GT540-es vga és usb3 mindez 160k-ért és 3 évre bővíthető garanciával.
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy az előző géped is Acer volt és gond nélkül használtad 6 éven keresztül, akkor szerintem egyértelmű melyiket válaszd
Maradj a kitaposott ösvényen...
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz dehecked #23697 üzenetére
Mielőtt akksi alapján döntesz, az Y570-ben is 62Wh-s akksi van. Legalábbis az én verziómban mindenképp.
Az Acert nem ismerem, a Lenovo-ról azt tudnám elmondani, hogy consumereket tekintve jól van összerakva, de szerintem azért vigyázni kell rá (Mondjuk erős kasznit ennyi pénzért csak értelmes dedikált kártya nélkül kapnál )
Játékok szépen muzsikálnak rajta, programozni évekkel ezelőtt is programoztak, azzal minden gond nélül megbirkózik
Hűtést és teljesítményt tekintve mindenképp a Lenovo a nyerő, a pénzedért viszont jobb garanciával kapod az Acert. -
nandris
aktív tag
válasz Alexios #23705 üzenetére
Köszi.
Az AMD Mobility™ Radeon® HD6520G + AMD Mobility™ Radeon® HD6650/ 1GB DDR3 VRAM, és a NVIDIA® GeForce® GT 540M videokártya egymáshoz képest milyen teljesítményt tud? Melyik a jobb? Illetve nem tudok választani, hogy AMD, vagy az Inteles processzor legyen-e.[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Elindultam megvenni a notit... majd meglátjuk)
-
Alexios
veterán
válasz nandris #23709 üzenetére
Az A6-3400M kb egy sandy-s i3 teljesítményét nyújtja(i3-23xx). Viszont az Amd az fizikailag 4 magos proci, míg az intel ugye a ht-val képes több szálon futni, így van hogy az amd bizonyos területeken gyorsabb tud lenni. Az intel gyorsabb i5-ös procijai viszont általában azért gyorsabb, vannak olyan célterületek ahol az amd gyorsabb de nem ez a jellemző.
-
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy felkérést,hogy egy idős hölgynek segítsek laptopot venni.Sajna annyira nem vagyok képben és határidős lenne,ezért szeretnék segítséget kérni.
Elvárások:
70-90k
Idős,ezért 14-15"-ra gondoltam,hogy a monitor elég nagy legyen,de ha árban nem fér bele,akkor lejjebb kell nézelődni
könnyű kezelhetőség,megbízható legyen
aksi idő nem fontos,csak hordozható legyenSkype-ra használná leginkább+képnézegetésre.Ennyit amit tudok róla mondani.
Remélem ennyi adat elég. -
Alexios
veterán
válasz PainKiller13 #23712 üzenetére
Hát azért az a C50 elég soványka, nem is értem mit keres egy 15,6-os notiban, ennél kb. minden jobb
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #23712 üzenetére
Azért ennél egy kicsit izmosabb gépet ajánljunk, mert az idős hölgynek ettől a procitól, nem fognak kisimulni a ráncai, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
csega007
csendes tag
Sziasztok nekem is nagyon tetszettek a tesztek, de sajnos még mindig nem tudok dönteni!
Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Életem első notebook- át szeretném megvenni kb 220000 ft-om van rá! Nagyon szeretném ha játékra is alkalmas lenne! Sajnos nem értek hozzá ezért szeretném a legmegfelelőbb emberektől megkérdezni hogy melyik lenne számomra a legmegfelelőbb?
Segítségeteket előre is köszönöm!!!!! -
h1n1_900
senior tag
Hello!
Acer 5830TG
i5-2410,GT540 2GB, 4GB ram,750GB HDD,Win7 HP, 3ev garival meger 175.000Ft-ot?
Delig kene dontenem ugyhogy surgos lenne.[ Szerkesztve ]
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősömnek laposra lenne szüksége. Max 110 és nagyjából lehessen rajta játszani: FIFA, FIFA Manager.
Mit tudtok ajánlani?
Asszem mindenféleképpen!
-
h1n1_900
senior tag
Jaja delben lesz vege. Ha meger 175-t akkor elhozom.
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
addikt
válasz GaborGh #23730 üzenetére
Vicces,hogy mennyire tudja kezelni a gépet.Ezért is segítek,hiába nem a rokonom.
e-mail cím regisztrálástól kezdve msn,skype megy neki,pedig 70 felett van
Basszus,majd ha öreg leszek,kíváncsi vagyok mennyire akarok majd a korral haladni,vagy csak a régi időket fogom visszasírni -
4trASS
csendes tag
Sziasztok!
Új 13,3"-os notebookot tudnátok nekem ajánlani max. 200k-ig? i5-ös procisat szeretnék, 2kg alattit és nem fontos bele rendes vga, bénább játékok elcsúsznak dedikálttal is jól gondolom?
http://www.asus.hu/Notebooks/Superior_Mobility/U33Jc/#specifications
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-3750g-2434g75mnkk-fekete/1829/
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-timelinex-3830t-2314g50nbb-3-ev-garanciaval-ajandek-office-business/1579/
Ilyeneket találtam, de mindbe bele tudnék picit kötni. Bármilyen márka érdekelne.
Előre is köszi a segítséget!
-
csega007
csendes tag
válasz GaborGh #23720 üzenetére
Esetleg ha tudnál még másmien márkában is Pl: asus vagy hp stb. azt nagyon megköszönném vagy szeinted ár érték arányban ezek a legjobbak?
illetve valaki azt tanácsolta hogy ati 6500 feletti kártyát vegyek, de nekem nem mond egyik szám se semmit!
Ha tudnál még egy két tanácsot adni azért nagyon hálás lennék! -
VateRicsi
aktív tag
Sziasztok!
Most cseréltem el az asztali gépemet egy Asus G53SX-re. Azért írok ide, mert megdöbbentett hogy mit tud. Tényleg ajánlom mindenkinek aki játszani szokott, akár asztali helyett is, mert a Crysis Warhead-et kipróbáltam full hd felbontásban (a saját kijelzőjén) csúcsra állított grafikán és szerintem teljesen játszható szintet hozott! Akinek több fps kell, annak játékosra állítva az is meglesz, még mindig szuper látvánnyal. Ráadásul újonnan 270 az ára, tehát alig drágább mint egy divatos ultrabook. Meg vagyok elégedve a cserével, ez kevesebbet fogyaszt, hordozható, van saját full hd (és 3D-s) kijelzője és jobban tartja az értékét. Lehet hogy az élsimítást már nem rakhatom 8x-ra, de ennyi kompromisszum belefér. Szóval ajánlom mindenkinek, akit nem zavar a kicsit vastagabb mérete.
[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
GaborGh
őstag
válasz VateRicsi #23741 üzenetére
Ár teljesítmény rendben, de azért az megijeszt, hogy nagyobb feneke van, mint Winnetou lovának...
"Ráadásul újonnan 270 az ára, tehát alig drágább mint egy divatos ultrabook."
Azért egy ultrabook-hoz viszonyítani nagy balgaság lenne és akkor még finom voltam!
"ez kevesebbet fogyaszt, hordozható,"
Remélem itt már nem az ultrabook-hoz hasonlítottad!
[ Szerkesztve ]
-
4trASS
csendes tag
-
VateRicsi
aktív tag
válasz GaborGh #23742 üzenetére
A fogyasztását az asztali géphez hasonlítottam, amiben sokáig 1200-as Silverston Zeus volt, tehát el tudom képzelni mit zabált, bár mérni nem mértem.
Az ultrabookot azért hoztam szóba, mert úgy gondoltam kinőttem már a játékból, ezért veszek egy szolíd kinézetű Vaio-t vagy valami hasonlót az asztali gép helyett. Csakhogy az is aranyáron van, mint az Asus S3, a Zenbook, a 9-es Samsung, stb. Akkor meg inkább legyen egy rondább, de izmosabb gamer noti, ha már úgyis kaptam egy ilyen ajánlatot. Azért valószínű hogy idővel ezt is eladom és egy hétköznapi notebook marad a végén.[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
-
GaborGh
őstag
válasz VateRicsi #23745 üzenetére
Érdekes megfogalmazás, bár nekem egy kissé ellentmondásosnak tűnik:
"Az ultrabookot azért hoztam szóba, mert úgy gondoltam kinőttem már a játékból"<----->"legyen egy rondább, de izmosabb gamer noti"
Enyhe zavart érzek az erőben, ami belőled és a notidból árad...
[ Szerkesztve ]
-
VateRicsi
aktív tag
válasz GaborGh #23747 üzenetére
Igen, kicsit ambivalens érzéseim is vannak, mint egy szerencsejáték-függőnek aki nem akar játszani, de inkább olyan kocsmába megy be ahol van játékgép Azért hirdettem meg a nagyvasat, mert már tényleg más dolgokkal akarok foglalkozni a játék helyett, de ez a csere egy kihagyhatatlan ajánlat volt. Még az SSD-t sem kellett a géppel odaadnom, az Asus meg egy hónapos és bármikor könnyen eladható. Ezért írtam h valószínűleg el is fogom adni, csak egy kicsit próbálgatom, de kezdem nagyon megszeretni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- LEGO klub
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest