Hirdetés
Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Akkor énis írok egy kis véleményt mint volt szervízes kolléga, sokadik laptop tulaj, jelenleg is van 3. Van egy MSI GX610-esem, 3 éves, vigyázok mindenemre tényleg olyan mintha új lenne, viszont! hűtése egyik MSInek sem valami jó, ez Gamer konfig, mennek rajta a mai játékok is pedig 3 éves, ventijét cseréltem picit nagyobbra szélességre, maxon van hangja elég rendesen, és mivel Turion van benne sajnos nagyon melegszik, hűtőpad van alatta ami ajánlott is hozzá ERŐSEN! Ezt elnézve semmi bajom vele, dizájnos, sokat tud és olcsó(180ezer ft volt 3 éve).
Második laptopom egy Asus K52D, fél éves gép, ez az új féle AMD proci(Athlon X2 P320) van benne, mellette egy HD5470-es Ati vga, egyáltalán nem melegszik(maxon még nemis ment talán a ventije), valószínüleg a procinak köszönhetően. Led kijelző, 4 giga DDR3-as ram, teljesítményre kb olyan mint az MSI a HD2600assal meg a Turion X2-essel 4 GB DDR2-es rammal. Mellesleg eddig az Asus-okkal voltam a legjobban megelegédve Support meg minőség téren is. (ár-érték is fontos). (120ezer ft volt fél éve)
Harmadik laptopom egy Fujitsu Siemens Pi3525, 2 éves, 2 magos inteles integrált VGA-val, netezésre meg filmezésre van főleg használva, nem melegszik ez sem, strapa nagyon(vizálló bill), 1 giga ram van benne de hasít rajta a win7. Mindazonáltal 2 évvel ezelőtt alig 100ezer ftba került.
Szervizesként sok laptoppal találkoztam, MSI-nek nagyon rossz a supportja, 1 hónap mire bármit is megcsinálnak rajta(ha megcsinálják), asusnál max 2 hét. HP, ASUS, DELL laptopokkal nagyon ritkán van gond, főleg ezeket ajánlanám mindenkinek.
-
PainKiller13
őstag
válasz pingpongadam #20133 üzenetére
HP elég megbízható
-
PainKiller13
őstag
Asus-oknak nagyon jó a hűtésük mostanság, nem hiszem hogy gond lesz vele(persze Dell meg csúcsmárka, szóval azzal se hinném). Alapjában véve nem sok laptopot terveznek játékra, és ha tartósan arra használod akkor nemárt egy jó hűtőpad alá.
ui: ram ne legyen mérvadó, az cserélhető és filléres dolog.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Csabi88888 #20285 üzenetére
Jó gép,Lenovo-ban nagyon kevesen csalódtak eddig szvsz, bár ilyen VGA-hoz feles i5-ös proci szerintem, bár attól függ mire használod... Ha játékra akkor inkább i3as egy erősebb VGA-val.
-
PainKiller13
őstag
válasz Kezdő vagyok #20343 üzenetére
Lenovo IdeaPad G770GH (59-303566)
Később raksz még bele(vagy ha még egy kis pénzed) + 4 giga ramot mert csak egy 4 GB-os van benne, és akkor egy elég jó géped lesz
vagy esetleg ha nem túl nagy a 17es akkor Asus K73SV-TY035D
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20399 üzenetére
Igen, de az 1.4 Ghz az alap órajelet jelenti, ami automatikusan overclockolja magát ha szükség van rá 2.3 Ghz-re(TurboCore).
Itt van róla teszt.
Ha jobban megnézed egy erősebb C2Duo szintjén van teljesítményben. Videókártya is tesztelve van itt, laptop VGA-k között elég jó. Milyen árban van a gép? Iponban 150ért van ha jól látom ami egész korrekt. Persze egy i5-el jobban muzsikálna az a VGA de az már jóval drágább ^^Fel kell hívni őket hogy tényleg 6770 van e benne
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20402 üzenetére
T8300 és T7800 között van a teljesítménye, persze nagyon minimális az eltérés
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20407 üzenetére
Persze, viszont ilyen árban ilyen VGA-val nem kapsz i3-as gépet, igaz az is kétséges hogy ebben ilyen VGA van.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20411 üzenetére
Packard Bell Easynote TK81-SB-356HG
Ebben passzol a proci és a VGA is. Viszont nemtudom hogy gar kiterjesztést lehet e hozzá kapni mivel csak 1 év van rá alapból.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20414 üzenetére
Proci az i5 szintű, VGA passzol hozzá. Hardverre tényleg ott van, én már adtam el néhány packard bell gépet, külsőre kivitelre igényes anyag, vissza sem hoztak még hogy gond lenne velük (mi 2 év garral adtuk őket nemtudom itt miért 1), magyarországon van a szervízük, igazából az Acer leányvállalata, de sok közük nincs hozzá.(emiatt csinálnak jó gépeket )
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20415 üzenetére
Gyengusz, 512 sajátja van, 6650től erősen lemarad.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20417 üzenetére
Akkor lenne jó vétel ha valahol 2 év garral adnák. (volt már laptopom ami 1 év 1 hónap után lett alaplaphibás, persze 1 év gar volt rá), vagy ha lehet hozzá vásárolni garanciakiterjesztést.
CPU tesztje a packard bell-nek Lap alján van az összehasonlítás.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20420 üzenetére
Ezt miután megveszed mind megtudjuk Kétlem hogy a fórumozók között lenne valakinek ilyen lapja. Ilyen erős combot szerintem rendesen ellátnak hűtéssel, ha nem akkor az elég gány (persze ilyenkor is lehet mit tenni, hűtőpad + leveszed a hátulját a laptopnak (mint én))
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20423 üzenetére
Személyes átvétel esetén ha ma megrendeled akkor holnap átveheted, ha futár akkor vagy holnap, de inkább kedden van nálad.(ha nem pesti vagy akkor futárral érdemes mert az utána ingyen hozza viszi neked tök ingyé bármi gond van vele) Amúgy ha nem jó a hűtése azt megtudod nézni pár nap alatt és 8 napon belül ellehet állni a vásárlástól, és visszafizetik neked a teljes összeget.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20425 üzenetére
Törvény van rá azthiszem, persze nem mindenre.
-
PainKiller13
őstag
válasz cassius.clay #20434 üzenetére
Szerintem akkor majd jövőhónap közepén nézz körbe folyamatosan frissül a választék, addig még valszeg találsz jobbat
-
PainKiller13
őstag
De sokan keresnek laptopot és még aztmondják válság van
-
PainKiller13
őstag
válasz Thorizmund #20716 üzenetére
Jótállás fontos laptopnál hidd el. Ilyen árban legalább 3 év, alaplaphiba a leggyakoribb ami azt jelenti h kidobhatod. Garban viszont cserélik.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok. Én is kikérném a véleményeteket, noti processzor ügyben, igazából az a gondom hogy Turion64 x2 TL-60 (Tyler)as van a gépemben, és undervolting-al is okádja a meleget. (belkin hűtőpad van így azért nem melegszik sosem túl. Mostanában elég sok tesztet nézegetek és gondolkodtam hogy kicserélem a prociját valami hasonló tudásúra de kevésbé melegedőre. Van valakinek tapasztalata e téren? Igazából nemvágom hogy mi más menne bele a socket S1g1-be, őszinte legyek szerintem semmi csak ez a turion.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest