Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
fcriss
tag
válasz modder #24889 üzenetére
Ez mind szép és jó amit írsz,csak ezzel az a bibi,hogy az a kis különbség 40-50k-ba fájna neked,nem éri meg az a felár.
Lenovo y570 i3 195k
y570 i5 245k
Az i3-i7 közti különbség 80k.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Sk8erPeter #24897 üzenetére
De pont ez a lényeg, hogy laptopokban NINCS normális videokártya. Asztali kártyákhoz képest hatalmas teljesítménykülönbség van, míg processzorok terén már nincs akkora lemaradás.
Valóban, aláírom, hogy több minta kellene, legalább 20-25, de az szerintem látszik, hogy a videokártya ereje hamarabb fogy el, így nincs sok értelme erősebb processzorra költeni, mert nem nagyon javul tőle a játékélmény.Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy amit mondtunk, az méréseken alapszik.
zenwalk: +4GB memória 6 ezer forint... ha Neked megér 4k-t a +100MHz, rajta, úgy is kíváncsi vagyok, hogy milyen videokártya van az új Y570-esekben
Viszont az i5-ös verzió semmiképp sem éri meg!
[ Szerkesztve ]
-
-
modder
aktív tag
Arra válaszoltam, hogy számít-e a processzor, nem arra, hogy megéri-e, de örülök, hogy teljes mértékben egyetértesz velem
-
Borote
addikt
válasz modder #24904 üzenetére
Nagyon jó dolog az elméletről beszélni, de ennek köze nincs ahhoz, hogy milyen játékteljesítményt fog kapni lapotpon, ahhoz meg még kevésbé, hogy ki melyiket fogja megvenni, mert sokkal többre megy erősebb videokártyával mint erősebb processzorral.
Itt a különbség az elmélet és gyakorlat között. -
spyduck
nagyúr
válasz Sk8erPeter #24882 üzenetére
Istenem, ezt nem hiszem el...... Ezért nem járok be ide!
-
Borote
addikt
válasz daniatx #24907 üzenetére
Nem lehet kapni. Csak Radium-éknál, de ők is a németektől hozzák, csak drágábban, meg esetleg átvernek picit Külföldről meg nem rendeltem, de talán a linkelt honlapról is meg lehet rendelni. Csak nem tudom, hogy szállítanak-e ide. Várd meg, amíg valaki külföldi rendelésekben járatos válaszol.
zenwalk: Minden gépbe lehet SSD-t tenni. Ki kell csrélni a HDD-t SSD-re, oszt csókolom. Vagy az ODD helyére upgrade bay-t haználva. Az Y570-nél viszont van mSATA bővítőhely is, ide mSATA SSD-t tehetsz (anélkül hogy az előbb említett két alkatrésztől meg kellene válnod). Olvass vissza, szerintem már mondtam.
Sk8erPeter: érdekes, én értettem amit írt
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Borote #24902 üzenetére
Mintha elbeszélnénk egymás mellett. Amit spyduck írt, az erősen kritizálható általánosítás volt, és sok embert leidiótázott, aki azt állítja, hogy a játékok igenis CPU-igényesek is, nem elég arra verni a nyáladat, hogy de jó videókártyád van, ha szar a procid. Sőt, azok állítását is kétségbe vonja, akik azt mondják, hogy ha azonos videókártyához erősebb processzort teszel, akkor adott esetben, bizonyos játékoknál pozitív irányban érzékelhető lenne a különbség.
Elképzelhető, hogy csak szándékosan leegyszerűsítve fogalmazott, de ez nem derült ki, és még meg sem próbálta cáfolni a saját állítását.
Tehát most pont másik szempontból közelítjük meg a kérdést. És ha valaki szakmailag kétségbe vonható kijelentést tesz, akkor miért ne beszélhetnénk az elméleti háttérről? Nem hiszem, hogy ártana tisztázni bizonyos szempontokat.szerk: (#24909) Borote: akkor nagyon ügyes voltál. Attól még ha egy állítás f@szság, akkor azzal lehet vitázni.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spyduck #24906 üzenetére
Elég sajnálatos, hogy besértődsz, mint egy durcás kisgyerek, ahelyett, hogy vagy azt mondanád, hogy "ugyan már, szándékosan fogalmaztam leegyszerűsítve", vagy szakmai érveket sorolnál fel. De biztos mindenki idióta, aki vitatkozik azzal, amit állítasz.
"Nyeee-nyeee, mostantól nem is járok be ide, mert ti úgyis hülyébbek vagytok, nyee-nyeee"Sk8erPeter
-
spyduck
nagyúr
válasz modder #24889 üzenetére
Akkor kérem a példát, de tesztel együtt! Notebookról beszélünk és nem PC-ről! Ha egy notebookba beleraknának egy "erős" VGA-t akkor szétsülne. Notebookos topik, feltételeztem van annyi inteligencia, h ezt felfogjuk. Ezek a VGA-k mind butítva vannak a hűtés és az energiafelhasználás miatt. Arról ne is beszéljünk, h a notebookok többsége 1366x768 natív felbontással rendelkezik mivel ez a legkeresettebb, legolcsóbb szabvány.
De amúgy ez a kedvencem:
"Játékra keresek notebookot. Amit kinéztem: Intel Core i7-820QM, 8 giga ram, ATI HD6470"
Miért???????De amúgy tessék, még az 1000 éves AMD proci is elég sokszor [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz Sk8erPeter #24911 üzenetére
Ha napi 20-30 pü-re válaszolnál akkor megértenéd. Nem sértődtem be csak nincs szükségem erre, ennyi. Inkább megyek és iszok egy kakaót a barátnőmmel
-
Majy000
csendes tag
válasz GaborGh #24853 üzenetére
A megadigiről annyit hogy én rendeltem tőlük egy notebookról majd 2 hét után lemondtam mivel sem az emailjaimra se a telefonjaimra nem válaszoltak. (a lemondás is persze csak egy email volt) Azóta is ott van a weblapon hogy "rendelése beérkezett". Ez már jó ideje volt
Végül most vettem meg az Aldis notebookot ami eddig (3 napja ) teljesen megfelel az elvárásaimnak.
-
Borote
addikt
válasz aclandiae #24912 üzenetére
Még ezt figyelembe véve is egészen nagy a különbség pl egy GTX560 és egy GT555M között.
Azért ezt a két kártyát hoztam fel, mert a 0-hoz képest kb egyforma felárral kaphatod meg őket. 4-szer annyi shader, magasabb órajelekkel, dupla memoria bus-szal. Szerintem ez azért nagyobb különbség, mint amit az 1366*768 ==> 1680*1050 vagy 1920*1200 -as felbontásnövekedés indokolttá tenne.Ráadásul notebookokba is tesznek HD+ illetve fHD kijelzőket, amiknek rendszerint még a minősége is jobb, mint HD társaiké.
-
daniatx
csendes tag
Hali, valaki külföldi rendelésekben jártas emberke ha tudja, hogy honnan lehet rendelni HP pavilion dv6-ot 6770m-el segítene? A német oldalról [link] csak Németországba szállítanak. Köszi
-
Gazda1
tag
Tisztelt Uraim!
Melyik lenne az a laptop VGA, amely már alkalmas játszásra, de még nem drágítja a gépet 250-300eFt fölé? A GT555M vagy a HD 6770 mire elég, tényleg jók ezek játékra?
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
modder
aktív tag
válasz spyduck #24914 üzenetére
Nem tudom, hogy az első paragrafusban írt dolgoknak mi köze van a hozzászólásomhoz, de egyébként egyet értek vele.
Egyébként elmondom, hogy a mérés szempontjából teljesen mindegy lenne, hogy két asztali konfigurációt vagy két laptopot vizsgálunk: egy számításigényes játéknál mindkét esetben vagy látszana, vagy nem, a processzorok közötti különbség.
Lehet, hogy a hozzászólásod egy kiragadott részlet volt egy nagyobb kontextusból, ahol 2 oldallal korábban leírtátok, hogy milyen feltételek szerint teljesül az állításod. De ha én több bejegyzésre visszamenőleg erre nem találtam utalást, akkor más is lemaradhat róla, és egy hamis állítás alapján fog dönteni egy nagyon gyenge cpu mellett, ami nem fogja vinni a kedvenc játékát rendesen.
-
Chp
őstag
Tud valaki olyan oldalt vagy webshopot ahol 140-150.000Ft körül lehet venni Llano-t és még nem emelkedett árral adják? Köszönöm!
-
Glor
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni.:
1. Asus k53sc-sx017D
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K53SC-SX017D_notebook-p268871.html2. Asus K53sv-sx061
http://www.tv-planet.eu/spd/219670/ASUS_K53SVSX061_156HD_i52410M_4G_640GBAz sx061-nek Led kijelzője van?
Ezt a két gépet néztem ki. Melyiket érné megvenni?Üdv. Glor
-
Borote
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spyduck #24915 üzenetére
"Inkább megyek és iszok egy kakaót a barátnőmmel "
fúúúdddde vagány, na ne hülyíts!
"nincs szükségem erre"
úgy csinálsz, mintha valaki sértegetett volna. Biztos az a napi 20-30 pü. az oka, hogy ennyire magadra veszed, ha valaki felhívja a figyelmed arra, hogy amit állítasz, önmagában nem igaz.(#24929) Borote:
"Mutass kérlek olyan laptopot, amiben gyenge a CPU a benne lévő VGA-hoz (Lehet, csak nehéz )"
Ez a "naaaa, mutass egyet, naaa, nem tudsz, miiii?? óóó, hát akkor tutira nincs igazad" annyira gyenge vitaérv. Ezek szerint a lényegét a hsz.-ének nem értetted meg: arról beszélt, hogy konkrét példák nélkül adott esetben, adott játéknál, adott körülmények között a CPU igenis számíthat, ugyanolyan videókártya mellett játéknál is okozhat különbségeket az, hogy az adott VGA mellett i3 vagy i5 van. Komolyan muszáj konkrét grafikonokat és benchmarkokat az arcába tolni az itt fórumozóknak, hogy valamit elhiggyenek? Szakmailag alátámasztott szempontok ezek szerint totál semmit nem számítanak. Elméletről beszélünk, és nem ábrákról.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Gazda1
tag
válasz GaborGh #24926 üzenetére
És, ha spórolnék és az olcsóbbik utat választanám -->GT555M vagy HD6770, akkor azok mire lennének jók, illetve kb. mennyi ideig fogadnák az újabb gémeket? Gondolom, azok a gépek, amibe GT555M-et vagy HD 6770-t szerelnek nem kifejezetten játékos gépek, szóval hűtés terén (is) gyengébbek?! A PC-mben HD 5770 1 GB VGA volt, ahhoz képest hol állnak a fent említett típusok? Rosszabbak vagy hozzák azt a szintet?
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
aclandiae
senior tag
válasz Borote #24917 üzenetére
Igen, viszont a GTX560M nem a 200k alatti árkategóriájú laptopokhoz jár.
Ha a felbontás önmagában nem is, de a hozzájuk kapcsolódó egyéb beállítások (szűrők, élsimítás stb.) a megnövekedett felbontással együtt biztos erőforrás-igényesebben valósíthatók meg. (de majd az okosabbak kiigazítanak)
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Gazda1 #24931 üzenetére
Annál sanszos, hogy gyengébbek (az 555M egy szinten van a Mobility 6770-tel, az 5770-es asztaliban meg majdnem kétszer annyi shader van, mint az előtte állóban.....), de talán kisebb felbontáson kell majd üzemelniük.
6770-t nem nagyon találsz Magyarországon olcsón, hacsak nem Radiumnál, de ők is a németektől hozzák. GT555M-et már annál több helyen találhatsz.
Nem rossz, nekem is az van -
spyduck
nagyúr
válasz modder #24924 üzenetére
De ha én több bejegyzésre visszamenőleg erre nem találtam utalást, akkor más is lemaradhat róla, és egy hamis állítás alapján fog dönteni egy nagyon gyenge cpu mellett, ami nem fogja vinni a kedvenc játékát rendesen.
Pont ezt magyarázom, h szinte tök mind1! Mutass egy olyan notebookot amiben olyan CPU van ami nem elég az adott VGA kihajtásához. Arra inkább már ki se térek, hogy a notebook miért notebook..... Nálunknál sokkal okosabb emberek rakják össze a konstrukciókat. Ha a VGA-t vesszük alapul akkor általánosságban a modellhez kapható a leggyöngébb CPU is elég. Most őszintén, 40fps-nél számít +/- 2 ?
Ellentétben egy asztali számítógéppel itt minden egybe van integrálva és figyelnek arra, h a fogyasztót ne érje érezhető hátrány.Amúgy az egész dolog onnan indult, h az egyik modellnél +59.000ft-ért core i3 helyett core i5-öt kapsz. Megéri?
De most ha a többség azért van itt, h mondatokat elemezzen akkor menjen el egy nyelvtan táborba. Szerintem akinek meg van a 8 osztály érti, h miről beszélek. Aki nem érti az tényleg menjen nyelvtan táborba vagy keressen egy olyan topikot ahol kötekedni lehet.
A másik nagy harcom a fórumozókkal a consumer vs. business téma. Nehéz megérteni, h a gyártó nem jótékonysági szervezet. Mind1, témát lezártam. Ha ez jó nektek, hogy főiskolás ad fősikolásnak tanácsot nulla tapasztalattal csak tessék. Volt itt jó pár eladó, szervizes stb.... mindenki az ilyen hülyeségek miatt tűnt el. Én nem tartom magam nagy szakinak de legalább olyan helyen dolgozok.
-
spyduck
nagyúr
válasz Sk8erPeter #24930 üzenetére
Kérem a példát!
"Inkább megyek és iszok egy kakaót a barátnőmmel "
fúúúdddde vagány, na ne hülyíts!
Egy bizonyos szintre egy bizonyos szint.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Sk8erPeter #24930 üzenetére
Nézd: én kutatónak készülök. Az én hozzáállásom az, hogy nem hiszek el semmit bemondásra. Abban az esetben, ha valaki példákkal (kutatási körökben kísérletekkel) tudja alátámasztani mondandóját, onnantól kezdve hitelt érdemlő a mondanivalója. Belátom, az én példám sem teljesen helytálló, mivel csak 4-5 mérés látható, és mint tudjuk 7 mérés alatt nincs statisztika, de a nullánál még mindig több.
És továbbra sincs érelme elméletről beszélni, ha gyakorlatban nem nagyon látszik...
aclandiae: ASZTALI GTX560-at linkeltem, de az én hibám, mert lemaradt a Ti jelzés... Tehát értelmetlen a GTX560M árával, illetve laptopokkal jönni, más volt a lényege a hozzászólásomnak.
Ja, kezdenek elharapódzni a dolgok
-
Gazda1
tag
Akkor még egy-két kérdésre válaszoljatok nekem, legyetek szívesek. Néztem most ezt az Aldiban kapható, Medion márkájú gépet, ez tényleg jó áron van. Érdemes ebbe beruházni? Anyaghasználat szempontjából jó lehet? A Windows az egy külön partíción lesz, vagy adnak hozzá telepítőlemezt is? A RAM az hogy van benne? (2x2, vagy 1x4?) Az lenne vele a tervem, hogy kibővítem a memóriát 8 gigára és veszek bele SSD-t. Ezek megoldhatók lennének? Házilag be tudom tenni ezeket? Csak alul kell hozzá lebontani a burkolatot, vagy ez már szervizigényes? Bocsi a sok kérdésért, de most kitérek minden részletre vásárlás előtt.
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Asus K53SC-nek (SX293D) van valami ismert típushibája, vagy bármi ami miatt inkább keressek másikat? Mert ezt néztem ki, csak inkább kérdezek vétel elött mint utólag...
-
PainKiller13
őstag
Cigánykodást kérem mellőzzük a topicból. Félreértéseket PM-ben elrendezni.
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #24941 üzenetére
Ha már itt tartunk, akkor a rasszizmust is...
-
Gazda1
tag
válasz GaborGh #24940 üzenetére
Ár-érték arányban nagyon meggyőző a Medion gépe. Inkább fizetnék kevesebbet, megnéztem róla a videót, és tényleg fullos kis gép. A kérdés tényleg csak az lenne, hogy vajon a minősége is megfelelő-e? Illetve, hogy fel lehet-e bővíteni mégy egy SSD-vel és plusz 4 giga RAM-mal?
Jah, nem voltam az Aldiban, feljebb linkelte valaki ezt a csodagépet. Amúgy meg, ha megkérdeznék egy eladót az Aldiban, tuti, hogy nem tudna válaszolni.
Körülnéztem a Medion honlapján is és vannak nagyon durva specifikációjú laptopjaik.
[ Szerkesztve ]
-
modder
aktív tag
válasz spyduck #24935 üzenetére
Nem azért vagyok itt, hogy mondatokat elemezzek, de ha olvasgatom a fórumot, és találok egy ordenáré nagy baromságot, akkor azért megírom, hogy mégsem úgy van, mert ha tetszik, ha nem. amit állítottál az az volt. Ha meg nem tudod megfogalmazni, menj el Te nyelvtansuliba.
Sajnálom, hogy az intelligenciával és 8 osztállyal kell érvelned, ha már az ütköztetett érvek csak egyik fele jut el a tudatodig. Ha valóban intelligens lennél, az első válaszod az lett volna: "Itt most a core i3 és i5 közötti különbségre értettem, természetesen tudom, hogy a CPU nagyban befolyásolja a játékélményt". Az egész vita elkerülhető lett volna. De nem mindenkinek adatott meg a világos fogalmazás képessége.
Örülök, hogy legalább olyan helyen dolgozol, ahol már valószínűleg láttál közelről laptopot vagy laptop alkatrészt. Hitelessé tesz!
Vita részemről is lezárva
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz spyduck #24935 üzenetére
"Pont ezt magyarázom, h szinte tök mind1! Mutass egy olyan notebookot amiben olyan CPU van ami nem elég az adott VGA kihajtásához."
Talán ha így fogalmaztál volna, nem indult volna el az egész vita. Gondold végig még egyszer, egy fórumba hirtelen betérőnek a kiemelt mondatod ("a sok laikus azt hiszi, h számít a CPU a játékoknál") mennyire félreérthető, és mennyire kicsaphatja a biztosítékot. Idővel talán megérted, hogy nem rosszindulatú óvodás kötekedés ezt vitatni.
Inkább az a rosszindulat, amikor a másik szakmai érvelését hülyeségnek állítod be, és feleslegesen sértő stílusban válaszolsz."Volt itt jó pár eladó, szervizes stb.... mindenki az ilyen hülyeségek miatt tűnt el. Én nem tartom magam nagy szakinak de legalább olyan helyen dolgozok."
Aha. Tehát az menjen a p*cs@ba a szakmai érvelésével, aki nem szervizes és nem is eladó egy számítástechnikai boltban, nyilván nem ért hozzá, még ha konkrét informatikai munkát is végez, csak hülyeségeket hordhat össze.
Biztos mindenki rajtad kívül idióta és hibás, aki korrigálni akar, menjen nyelvtáborba. Szegény Te, mindenki csak bánt. De azért annyit engedj meg megjegyezni, hogy a nagyképűség, mások lenézése és a csakis másokban való hibakeresés nem tartoznak a legfőbb erények közé.(#24936): "Kérem a példát!" Ha ezt pont arra a hsz.-emre reagálva írtad, ahol kifejtem, hogy az általad hitelesnek tartott benchmarkok nélkül is lehetnek igazak elméleti állítások, akkor csak gratulálni tudok. Gondolom mindenki keni-vágja a grafikai programozást is, aki naponta tapogat különböző laptopokat, meg találkozik elégedetlen vevőkkel, csak annak a szava lehet mérvadó. Ugyan már...
(#24947) spyduck: "Rendben! A kedvedért mindent szájbarágósan fogok leírni, h még egy óvodás is megértse."
Bár nem nekem szólt ez az üzeneted, de az én zsebemben is kinyílik a bicska a stílusodtól. Kár, hogy ezzel iszonyatosan lejáratod magadat, mert minden ilyen hozzászólásoddal csak megerősíted, hogy képtelen vagy a személyeskedések és ellenségeskedés nélküli vitára.
Ez pedig a szakmai hitelességedet kérdőjelezi meg. Ja, de bocs, Te jobban tudod, mert "olyan helyen dolgozol".===
(#24937) Borote: azzal semmi gond nincs, ha mérési eredmények láttán még hitelesebbnek tartasz egy elemezgetést.
De ez egy fórum, nem egy szakmai magazin, ahol van kapacitás, idő és rendelkezésre álló eszközök (pl. különböző típusú laptopok, különböző videókártyákkal, processzorokkal) nagyon komoly tesztek készítésére.
Nyilván én vagy a szintén vitába szálló modder is szívesen készítgetnénk elemezgetéseket, teszteket ilyen témakörben, ha lenne nálunk többféle konfiguráció is állításunk alátámasztására (meg idő is lenne ilyenekre).
Ha majd a kezembe kerül több konfig, a tesztre alkalmas játékokkal, akkor ígérem, ezerrel dobálom neked a bencsmárkokat. Ha már egy érvelés szerintetek totál hiteltelen képecskék és sok-sok mérés nélkül. Bár elég furcsa, hogy azzal el lehet intézni valaki indoklását, hogy "ugyan már, nincsenek számok, nincsenek grafikonok a kommentedben, akkor hülyeségeket beszélsz".Egyébként annak örülök, hogy Te normális stílusban tudsz reagálni, és veled az óvodásnál magasabb színvonalú vitát is lehet folytatni sértegetések nélkül.
Sk8erPeter
-
Borote
addikt
válasz GaborGh #24948 üzenetére
Mit szeretnétek ezzel mérni? A laptopotok tényleges fogyasztását, avagy azt, hogy milyen hatással van a gépetek a villanyszámlátokra?
Sk8erPeter: nem azért tartom ezeket a méréseket fontosnak, mert a benchmark mániás vagyok, sőt... a kifejezetten teljesítményt tesztelő programokért nem is vagyok oda, mert nem reprezentatívak. Viszont az kifejezetten fontos egy adott konfiguráció megítélésénél, hogy milyen minőségben tudja futtatni a játékokat, hiszen pont ez a végfelhasználó célja, hogy szebben, gyorsabban fusson a játék. És ha nincs a birtokodban egy rakás gép, akkor sajnos csak mások mérési eredményeire tudsz alapozni.
Nekem amúgy kifejezetten jót tesznek ezek a viták, ugyanis a jövőben egészen nagy szükségem lesz rá.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest