Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz northmahri #24138 üzenetére
Ha játékra szeretnéd használni, akkor mindenképp az Y570.
-
-
Deko78
csendes tag
Heló mindenkinek!
Notebook vásárlás előtt vagyok, kinéztem ezt, de gyanús a dolog:
http://www.interstore.hu/katalog/pcakomunikacia-notebooky-15.4displej/4310866-HP-Probook-4535s-A6-3400m-4GB-640GB-156-DVD-ATI-HD6540M-BT-W7H-64bit.html
Mármint az ára.... gyanúsan jó. Valakinek tapasztalata a céggel? (Pozsonyban bejegyzett webáruház)
Nálunk ez van hozzá a legközelebb: http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/probook-4535s-lg863ea-p51041389/
A HP központ szerint ebben a kiépítésben nem árulják Mo-on, ez külföldi (német) kiépítés lehet. De ilyenkor gondolom gari nálunk elintézése felejtős.Köszi a választ előre is...
-
PainKiller13
őstag
Nemtudom mit problémáztok a noti súlyán, nem mind1 hogy 1,5 vagy 2 kiló? ha férfiként nem mind1 akkor javaslom a konditermet
-
Thomas0786
csendes tag
Sziasztok!
Kettő lapos között gondolkodok, igazából csak processzorban térnek el egymástól, az egyik i5 a másik i7-es. Szerintetek megéri a 20000FT-ot az i7-es processzor?
Ezekről lenne szó:
Dell i7
Dell i5Illetve várom a tapasztalatokat a gépről, mennyire megbízható, mennyire hangos, mennyire melegszik.
Választásom azért esett rá, mert 3 év garancia van rá alapból, illetve azért a DELL elég jó márka szerintem. De várok más ötleteket is!
Még néztem az Asus K53 típusait is. -
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24166 üzenetére
A Dellnek ezen szériája a nem ajánlottak közé tartozik. Mi lenne az elsődleges felhasználási terület?
[ Szerkesztve ]
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
GaborGh
őstag
-
daniatx
csendes tag
Hali, nézegettem 160 körüli gépet, W7 nélkül. Főként Acer G 4755 http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-4755g-2334g50mn-barna/1809/ vagy Asus K53SV-SX602D http://asusnotebook.hu/termekek/search_q=Asus%20K53SV-SX602D között vacilálok. Aztán találtam egy Asus K53SV-SX061-t i5el gt540m-el 160 alatt. De a bolt elég vacaknak tűnik. Halott már valaki a megadigi.eu vagy tv-planet.eu-ról?
http://www.shopmania.hu/komplett-szamitogepek-laptopok/p-asus-k53sv-sx061-17128700#rec
Túlzottan szép az árazás... -
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24170 üzenetére
Majdnem a Dell-el egy árban,Lenovo,ha játszani is akarsz akkor ezt ajánlom.Ha játszani nem akarsz akkor elég sok alternatíva van.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24172 üzenetére
I3-i5 között csak a turbó a különbség,azaz nem számottevő.Játék alatt meg az i5 semmivel nem ad többet az i3-nál.
-
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24175 üzenetére
Ez se rossz,de játékra jobb az Y570,ha pedig nem akarsz játszani,ki lehet olcsóbban is hozni egy i5-ös gépet.
-
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24177 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz az i5-höz,és a jobb vga-hoz,[link] +2év garancia amit ráérsz 1éven belül érvényesíteni.
Ismétlem,ha a játék nem lényeg de mindenképp i5-ös kell,akkor inkább ez
[ Szerkesztve ]
-
padra
aktív tag
válasz Thomas0786 #24179 üzenetére
Nagyon szívesen
-
pschio
őstag
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
rellix_90
csendes tag
Kedves Mindenki!
A közeljövőben, vagy legkésőbb ha lesznek talán jó akciók karácsony körül szeretnék laptopot venni.
Körülbelül 200-220 ezer forint körül gondolkodom..
Szeretnék segítséget kérni, mert nem igazán tudom hol keresgéljek és nem is vagyok igazán otthon a legfrisebb videokártyák/procik világában..jelenleg a legesélyesebb jelöltem az ASUS K53SV-SX562D .. de nemtudom, hogy nála jobbat stb találhatnék e.
Amire használnám az főleg CAD modellezés az egyetemhez és játékok..( semmi crysis vagy hasonló, csak hogy ha megjelenik valami játék el tudjon rajta menni szépen max grafon, pl diablo 3, vagy assassins creed) Szeretném hogy a videokártya erős legyen (nVidia párti vagyok, de meglehet győzni mindenről) és a processzor is! a merevlemez nem szempont nem tárolok sok adatot.. semmi spéci csatlakozo ilyesmi nem szükséges, op rendszer sem kell.. RAM az 4GB+, kijelző méret pedig 15.6'' lenne az ideeális, nem kell nagyobb nekem..
Ha ilyenből több is létezik, akkor természetesen az ameiknek jobb a hűtése vagy tovább bírja aksin..
Ha valaki ezt elolvassa és érdemi választ is ad akkor nagyon szépen köszönöm!
rellix_90
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Netbookot keresek max. 60kért netezésre, filmezésre és sims2höz Egyáltalán ilyen árban van olyan, amin menne a sims2? Előre is köszönöm a segítségeteket -
M3oH
addikt
válasz zenwalk #24190 üzenetére
Legolcsobb ertelmes markaju netbook, hat nem mondonam biztosra, hogy a sims2 ezen menne normalisan Mint, ahogy Padra is ajanlota, inkabb nezegess vmi hasznaltat itt apron. 50-60e kornyeken mar lehet kapni 13-14es gepeket, nemi garanciaval is.
-
zenwalk
senior tag
Esetleg ha raknék bele még 2 giga ramot? Vagy nem sokat segít rajta?
[ Szerkesztve ]
-
rellix_90
csendes tag
Ja és még azt is szeretném megkérdezni, hogy ezek a laptopok bővíthetőek? mármint ram gondolom igen, de más? VGA és proci ? vagy a későbbiekben újat kell venni?
Köszönettel,
rellix_90
-
M3oH
addikt
válasz zenwalk #24195 üzenetére
HAt sztem csak 1 slotos, szoval csak csere jatszik, de sokat azon szerintem nem nyernel. Ez egy netbook, arra meretezett procival es talan az otodolot elbiro vgaval. Netezni jo, meg talan filmet nezni azt annyi. Nem vagyok meggyozodve, hogy youtubon letudna jatszani 720p videot akadasmentesen
rellix_90: memoria, hdd cserelheto gond nelkul. Proci meg esetleg, de az sem minden modelnel, vga kizart.
[ Szerkesztve ]
-
padra
aktív tag
Igen csak 1 slotos max. 2gb-ig bővíthető.Bratyóm lányának ugyan ezzel a hw-el szerelt gépe van ,és azt hiszem megy rajt a sims2.
[ Szerkesztve ]
-
b.lajos
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest