Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
LG 27MP68VQ-P IPS hali. Érdeklődnék hogy ezzel a monitorral el lehet játszogatni jól multiba?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
pilu85
őstag
-
-
pilu85
őstag
Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy a freesync mennyire jó találmány? Igaz hogy pl. A 45 fps is 60 nak néz ki vele? Mi az igazság, mennyire jó ingyen fegyvere ez az amdnek?
Köszönöm"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
-
pilu85
őstag
Hello.
LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400Erről a típusról mi a véleményetek? Nagy segítség lenne egy kritika.is akár, hogy megvehető -e. 209.000 ért kapni sajna 1 év a garancia.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
Hello. 31-2 colos monitort szeretnék. 100-150 ezer forint körül. 1ms legyen és tudja a 144hz-et. Led vagy Ips...nem tudom melyik a szebb...játékra kellene, de a film is jól nézzen ki rajta. A 2k elég felbontásnak. Lehetőleg 16:9 es, s kicsit ívelt belefér, de jó lenne sík képernyős. Köszönöm.
-
pilu85
őstag
válasz Selynelar #135903 üzenetére
Köszönöm. A va paneles verzióról néztem tesztet, nem voltam hanyatt esve tőle. Az Ips az tutibb? Közben elfogadom mások válaszait.
-
pilu85
őstag
válasz cs.zs. #135908 üzenetére
Köszönöm. Nem tudom az ips feketéjével lesz e bajom, de nem hiszem. szerintem az ipsnél maradok....
Oázis-nál a kalibrálás 6000ft. Ez szükséges?[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
válasz sztivo #135930 üzenetére
27 colon nem néz ki rosszul a full hd. Igaz nincs viszonyítási alapom. Xd
-
-
pilu85
őstag
De jó bolt ez az alza....
-
pilu85
őstag
válasz Lauda #136097 üzenetére
Nekem full hd van 27 colon vagy 5 éve, nekem nem gáz. Igaz nagyobb felbontást nem sokat láttam.
-
pilu85
őstag
Hello. 32 colos ips, lehetőleg egyenes, Max kicsit ívelt monitort szeretnék. 1ms 144hz. Milyet ajánlotok max 240.000 ft-ig? Koca játékra lenne meg film nézésre. Jó legyen a szemnek. Válaszokat előre is köszönöm.
-
pilu85
őstag
válasz sztivo #136638 üzenetére
Az asus tetszik a legjobban. Kazy vagy oázis? Melyik a megbízhatóbb bolt? Köszönöm a segítséget.
-
pilu85
őstag
válasz sztivo #136638 üzenetére
Az első 3 monitor véleményezésének most néztem csak utána. Dellből.volt akinek csak a 3ik lett jó, mert pixelhibásak voltak meg villodzottak. Asus rognál meg többen jártak úgy, hogy napra pontosan lejárt a gari s tönkrementek. Lg-nek okádék a képe, a 11 éves monitorjának szebb képe van....
Mitévő legyek??? Elkeseredtem, hogy ilyen dolgokkal jár egy monitor vásárlás?[ Szerkesztve ]
-
-
pilu85
őstag
Hello. Most vettem egy Lg gp850 es moncsit.32 colost. A windowst elérve csak időnként felvillan. A monitor sar vagy valamit állítani kellene?
-
pilu85
őstag
válasz pilu85 #136677 üzenetére
Megvan a baj. Hdmi kábellel nem működött(miért?)
Display porttal egyből ment."A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz sztivo #136680 üzenetére
A hdmi kábel azt próbáltam a gyáriját meg egy 2.1-es 5000ftos logilink kábellel. Ahogy a windows asztal megjelent volna fekete lett a kép, se a nyíl semmi, percenként kb 2x felvillant 1mp-re. Gyári dp kábellel flottul ment minden.....más.is járt így vagy csak én? (A hdmi-t próbáltam mind2 csatlakozó foglalatba) Egyelőre 7600x igp-vel vagyok.
-
pilu85
őstag
válasz Celithrandi #136688 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Nekem kb 8 éves volt az előző monitorom. Gondoltam egy 2.1 es hdmi azért meg kéne mukkanjon neki. Nomeg a gyári hdmi kábeleket minek adták egyáltalán.
Kérdésem, hogy a gyári dp port kábel megfelelő lehet, vagy érdemes komolyabbat venni?"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
-
pilu85
őstag
válasz nuke7 #136697 üzenetére
Az komoly. Biost am simán látni rajta. Ahogy a windows kéri a jelszót, ott elszáll, s csak néha bevillan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mini-ITX
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- LG 27MR400 Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs