Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok és a segítségeteket kérem. Az alábbi paraméterek fontosak:
1. A monitort alapvetően PC-vel szeretnénk használni. PC-s játékra alig (idejét nem tudom mikor játszottam PC-n), inkább csak netezni, meg Office.
2. Fontos hogy nagy méretű legyen, mert kb 1 méterről néznénk.
3. Legyen tűéles képe és lehetőleg TV vételére legyen alkalmas. Kép-a-képben előny
4. Legyen rajta SCART csatlakozó vagy valamilyen átalakító hogy SCART-on ráköthessem az A1200-esemet (retro RULEZ!) Illetve hagyományos antennabemenet a C64-hez.
5. Minimum 1 HDMI, de inkább 2db csati
6. A rendelkezésre álló keret: 50-75k HUFElőre is köszi!
Gala
-
törölt tag
Használ valaki LG M2250D-PZ monitort?
A korábban leírt felhasználásnak (alkalmi PC használat, akkor is csak böngészés, SCART csatlakozó Amiga-hoz, alkalomszerű TV-nézés) éppen megfelelne, de nem világos hogy alkalmas-e digitális földfelszíni sugárzás vételére?
A boltok ismertetője szerint igen, az LG honlap szerint inkább nem (ők sem konzekvensek) a fényképek alapján a hátlapon van ilyen csatlakozó...
-
törölt tag
válasz stranger28 #21622 üzenetére
Hát, itt éppen azt írja egyértelműen hogy nem...
http://www.lg.com/hu/szamitastechnika/personal-tv/LG-M2350D.jsp
Itt meg azt hogy igen:
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/m2350d-pz-p47385300/termek-leiras.html#properties
Hajlamos lennék a gyártó honlapjának hinni, de ezért kéne gyakorlati tapasztalat... De köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Monitorválasztáshoz szeretnék segítséget kérni:
Jelenleg egy LG M2352-es monitort használok, javarészt netezésre, videóvágásra és minimális PC-s játékra. Viszont hébe-hóba rákötöm az Amiga 1200-esem SCART csatin és a C64-em antenna csatin. Ezeket a csatlakozásokat továbbra is szeretném megtenni, úgyhogy valószínűleg csak TV-s monitor jöhet szóba.
A jelenlegi IPS-es LG-vel nincs bajom, csak kicsi. Legalább 27-est szeretnék kb. 100k-ig a fenti felhasználásra.
Az eddigi jelölteim:
LG 27MS53S-PZ (ez valami hasonló lehet mint a mostani)
LG 27MS73S- PZ (ez ha jól látom csak pár csiribirivel több, okosfunkciók nem kellenek)
Samsung T27C350EW (ez csak TN paneles, de a 2ms válaszidő és a 2 HDMI mellette szól)Mit választanátok? Lehet javasolni a fenti 3-tól eltérő típust is, de külön set-up boxot és egyéb plusz hardvert nem akarok...
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Jelenleg egy LG M2352-es monitort használok, ezt szeretném lecserélni egy nagyobbra, 27 coll-ban gondolkodom, de lehet mégnagyobb...
Fontos lenne a színhűség (ebben a jelenlegi gyengélkedik) és az hogy a HDMI-k mellett SCART csatlakozója is legyen (néha Amiga, C64 is rá van kötve, és nem akarok külön átalakítókat). Melóban egy nagyon jó DELL-t használok, de közülük nem találtam SCART-osat.
Melyik lenne a jobb:
- LG 27MT77D-PZ (Itt nem tudom mennyit fejlődtek a színek)
- Samsung T27D590EWHa van más ötlet azt is szívesen meghallgatom, a keret max 120k HUF
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
3 monitoros rendszer kiépítésében gondolkodom 27 coll-os méretben otthoni felhasználásra autószimulátorokhoz (AC, Dirtally) a kihajtásukat egy 4790k+980ti kombó végezné, elvben van bennük hozzá elég kraft.
Az lenne a fő szempont hogy minél keskenyebb legyen a káva és a "haszontalan" tér. Munkába Dell monitort használok és nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért először egy S2715H-t néztem ki.
https://ipon.hu/webshop/product/dell_s2715h/823860
A 980ti-n csak Display portból van 3 kimenet, és tudomásom szerint egyébként is ezt kellene használnom. Összeköthetem őket egy HDMI-DP átalakítón? Úgyis vennem kell a cockpitem miatt 2 méteres kábeleket a monotorkhoz, és ebből van olyan aminek az egyik vége DP, a másik vége HDMI, jó lehet ez?
https://ipon.hu/webshop/product/sandberg_hdmi_displayport_atalakito_fekete_2m_508_94/1214234
Jó irányban gondolkodom, vagy van esetleg más javaslat?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Otthoni általános felhasználásra keresek TV+Monitor kombót! Jelenleg egy Samsung T27D590-esünk van, ettől kellene egy nagyobb képátlójú példány.
Ami elvárás:
- SCART csatlakozó (retró gépek csatlakoztatásához)
- Minimum 2db HDMI
- Gyors válaszidő
- NEM Androidos
- Nem ívelt
- 3,5-es jack kimenet
- Minimum FHD, de ha létezik 4K vagy HDR-s típus akkor az is szóba jöhet a jövőre készülve
- 27 coll-tól nagyobb
- Matt képernyőKb ennyi, köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Építő/felújító topik
- Novemberi hardverkavalkád
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest