- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Kerio #140026 üzenetére
Az pixel shifting lesz.
Erre senki?
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? Kezdésnek 500€, de mehet feljebb ha megéri
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 32-34" 4K, min 144Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) - ami nem ghostingol játék meg sima szöveg görgetés közben. Van egy VA-m, azt be lehetett állítani jól, de egy másikat bárhogy állítottam, sehogy se lett jó. (MSI g32cq5p)
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Ívelt is megfelelő.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) játék, film, iroda
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? 2070 (majd lesz ujabb, nem gond, ha lejjebb kell adni a jatekok beallitasaibol, freesync/gsync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) DP, HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ? Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható, ha oldalára lehetne teljesen állítani (portrait mode), akkor az plusz pont.Ami még fontos, hogy vibrálásmentes legyen!
Beirtam megint, mert az autokorrektet nem felugyeltem elegge
-
válasz
Kerio #140026 üzenetére
Ne is legyen baja, mert volt már vagy 10 monitorom az elmúlt 4 évben, mind felsőkategóriás volt, de ez a g6 annyira bejön, hogy nem tudom mit vennék helyette. A kép nekem is valtozik 1-1 pixelt néha de csak a windows asztalon veszem észre, szerintem ez direkt van a beégés ellen. Azt is észrevettem, ha kikapcsolom a gépet, kikapcsol a monitor is, de a led nem kapcsol ki a hátulján, csak akkor ha optimalizálta a kijelzőt, ki is írja ha bekapcsolod mielőtt végzett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!