- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
oszi91 #114899 üzenetére
Elég sok a különbség a VA és az IPS panel között. A technikai adatok megtévesztőek, arra ne nagyon alapozz! A legjobb ha memnézed a saját szemeddel, de van itt néhány infó is: [link] [link]
A választás attól függ mire, hogyan és ki használlja. Nincs minden szempontból jó monitor és mindannyian különbözünk (a szemünk és az elvárásaink is). -
CabalX
aktív tag
válasz
oszi91 #114920 üzenetére
Az egyel korábbi hozzászólásomban leírtam a különbségeket - VA inkább munka - filmezés terén jó, IPS meg inkább munka és játék párosításhoz.
A VA panelek általánosságban többet fogyasztanak. De azért nem ezek szokták kiforgatni az embereket a vagyonukból...
A VA ívelt, 1 évvel újabb, jobb a kontrasztja, ugyanakkor mind a kettő csak 6bit+frc-t tud - kicsit keveslem, a sima 8 bit szerintem alap kellene hogy legyen. -
zippofcy
senior tag
válasz
oszi91 #48543 üzenetére
Szvsz Samut azért nem fognak ajánlani mert hasonló áron van jobb. Vagy csak jobb van
Akkor nálad a tükrös felület kilőve, nyilván van Dellből ami nem tükrös és belefér az 50 ezerbe, vagy ott a két másik amit linkeltem. De ha neked nem kell több bemenet akkor pl. LG IPS panelesből tuti találsz 50 alatt, azokra pixelhiba gari is van.
Én ezekből válogatnék, nem muszáj itt venni beírod argep.hu -ba és megveszed ott ahol neked szimpi. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
oszi91 #48543 üzenetére
Akkor a Dell S széria esélytelen.
Én nemrég vettem egy ilyet és nagyon meg vagyok vele elégedve. A dell-ektől gyakorlatilag csak a talp állíthatóságában tér el, viszont design-ra (szerintem) jobbak az LG-k. A 3 napos pixelgariról és a gyári kalibrálásról nem is beszélve.
-
zippofcy
senior tag
válasz
oszi91 #48541 üzenetére
MAGÁNvéleményem az hogy:
1. biztos jók a Dell-ek, LG panel jobb elektronikával mint az LG.
2. Az itteni szekértők azokat forgalmazzák ezért azokat ismerik és ajánlják.Szvsz amiket linkeltem azzal egyikkel se nyúlhatsz mellé, az LGre van 3 napos pixelhiba gari is, a BenQnak a kontrasztja a legjobb (VA panel) a Dell ... az meg Dell
itt írta nemrég pár ember hogy vett és tetszik neki. Egyedül ennek fényes a felülete, ha nem napos szobában használod akkor ez a legjobb. Ha viszont ablak van a monitorral szemben akkor felejtős.
-
zippofcy
senior tag
válasz
oszi91 #48539 üzenetére
Én ezeket néztem ki: IPS és VA panel.
A szakértők majd megmondják melyik Dell-t ajánlják neked, nekem fontos a sok bemenet különben venném ezt. Francér nem DVI van rajta a HDMI mellett, a DSUB érdekel a legkevésbé.Nekem Samu telóm meg TVm van (plazma) de a Samu LCDk már 6 évvel ezelőtt se tetszettek.
TN panelest csak akkor vegyél ha az 1ms response time-ra vagy a 120hz-es refresh rate-ra gerjedsz (pro FPS gamer vagy 3D)Persze a fentiek az én véleményem.
Ja és a mostani monitorok már mind LED világításúak, max a PWM-ben van különbség. Azt érdemes lecsekkolnod hogy nem vagy-e rá érzékeny. Bemész egy üzletbe és nézed pár percig. Ha nem tűnik fel semmi akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Ultimate előfizetések
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest