Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toma
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Értem amit mondasz de a Daikin ügyfélszolgálatos is azt mondta hogy kell minden évben csak akkor van gari. Gondolom aki itt is telepítő szerelő nem fogja elmagyarázni nekem, hogy adhat el nekem valaki egy gépet ha nem is partner és nincs engedélye Daikinra. Na az hogy ad nekem 3 évet ? Hogy szerezheti be egyáltalán akkor? Meg is jött az ajánlata 336 kér a E végződőre és plusz 25 a wifi.Nem tud F végződő ideit se azokat akkor még nem érhetik el ezek szerint? Nem tudom a Wifin kívül van e más tudásbeli különbség egyáltalán? 82 ért szerelte volna mivel sima szerelés lenne. Ezért tetszett a dolog. De így már lehet kicsivel többért HCE partnerrel szereltetem akkor és jár a plusz 2 év gari is amit ő tud csak intézni az alkalmazáson keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest